Mărturia unei melodii „Îți mulțumesc” de Ionuț Isaincu

Ai trăit vreodată o experiență copleșitoare cu Dumnezeu pe care să o exprimi prin cântec sau versuri? Piesa „Îți mulțumesc” semnată de Ionuț Isaincu s-a născut dintr-o astfel de experiență. Cele mai frumoase melodii, poezii sunt produsul unor experiențe reale trăite de autor.

„Piesa s-a născut din dorința mea de a scăpa de păcat. Mi-am dat seama că din pricina minciunii și a orgoliului din mine, prietenii mei se îndepărtau de mine, pentru că îi răneam. Am ajuns să ascund fără motiv. Am ajuns de m-am prăbușit la pământ. I-am zis Domnului că m-am săturat de păcat, m-am săturat să trăiesc așa. Și când am lăsat totul în mâna Lui, a început să mă elibereze. Mulțumirea este pentru că deși meritam să fiu pedepsit, El s-a îndurat de mine si m-a ridicat din nou. Am compus melodia „Îți mulțumesc” la chitară în câteva zile. Îmi exprim recunoștința pentru că m-a restaurat și pentru asta vreau să îi dau glorie doar Lui”, ne-a împărtășit autorul piesei, Ionuț Isaincu.

Povestea vizuală a melodiei a fost filmată în studioul Creative Clip din Italia. În rolurile principale sunt trei din cei 12 copii ai familie Isaincu: Ionuț, autorul piesei, Iulian toboșar și Mirela, vioară și voce. În coloana videografică apar și trei nepoței ai familiei Isaincu, care prin inocența lor completează mesajul de mulțumire instaurat într-o inimă vindecată de păcat prin mila și îndurarea lui Dumnezeu.

„Am avut o atmosferă copleșită de bucurie la înregistrări și filmări, ne-am simțit bine împreună ca frați, ca pe vremuri când eram mai mici și a fost o adevărată bucurie să lucrăm la acest produs. Mă bucur că am putut pune la dispoziția lui Dumnezeu talentul cu care ne-a înzestrat ca să transmitem lumii întregi acest mesaj foarte relevant și actual pentru vremurile pe care le trăim. Mesajul piesei mi-a dat o stare de bine care m-a ajutat să lucrez intensiv la volumul mare de lucru la editarea audio și video. Am pus multă pasiune în acest proiect și mă bucur că Dumnezeu ne-a dat posibilitatea să îl ducem la capăt. Vreau să fie o jertfă de plăcut miros înaintea Lui și un mesaj care să încurajeze inimile altora. Fără binecuvântările Lui acest mic proiect nu ar fi fost posibil, Îi sunt profund recunoscător”, ne-a declarat producătorul Creativ Clip, Iulian Isaincu.

Vă lăsăm să pătrundeți bucuria și mulțumirea acestei povești. Să vă scanați inima și să asimilați această bucurie deplină de a fi restaurați prin harul Lui divin.


Sursa: Mărturia unei melodii „Îți mulțumesc” de Ionuț Isaincu” – Stiri crestine

Mai poti citi

Conferințe tineri CDE – Importanța Cuvântului lui Dumnezeu

Conferințe tineri CDE – Importanța Cuvântului lui Dumnezeu