Celebrați Lumina în cea de-a VI-a ediție a concertului „Deschide-ți inima“, la Timișoara 

Marți, 11 decembrie, tradiționalul Concert de Colinde „Deschide-ți inima“ își adună din nou prietenii la cea de-a VI-a ediție cu genericul „Lumină în întuneric“. Două ore de muzică și închinare contemporană cu orchestra simfonică, band-ul și corul dirijat de Lari Muntean este găzduit de Sala Olimpia din Timișoara.

Întunericul nu poate fi ignorat, dar poate fi învins de cei care trăiesc cu Hristos! De aceea, acceptă să declari alături de organizatori „Lumina a venit în lume“. Alătură-te celor din scenă pentru a celebra bucuria Întrupării, într-un limbaj universal, descifrat de orice inimă – muzica de calitate.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Curier oriunde în țară.


Sursa: Celebrați Lumina în cea de-a VI-a ediție a concertului „Deschide-ți inima“, la Timișoara ” – Stiri crestine

Mai poti citi

Alianța Familiilor din România: Nu vom uita niciodată masacrul creștinilor din Sri Lanka

Alianța Familiilor din România: Nu vom uita niciodată masacrul creștinilor din Sri Lanka

Agenți de securitate din Sri Lanka stând de pază după bombardarea hotelului Shangri-La. Foto: Ishara …