„M-am Hotărât” ajunge în premieră la Baia Mare!

Biserica Baptistă Speranța Oradea extinde harta și impactul evenimentului anual „M-am Hotărât”. În premieră, „M-am Hotărât” se va desfășura în două orașe. Notați în agendă, 2 decembrie – Oradea și 8 decembrie – Baia Mare.

Piese vechi și noi, tradiționalul mesaj și mai nou un serviciu de botez Nou Testamental sunt momentele care împreună țes un mesaj ferm: „M-am hotărât” să spunem “nu” lumii, și “da” lui Isus, în lucrurile mari, dar și-n cele mici.

Duminică, 2 decembrie, „M-am Hotărât” 2018 are loc la Arena Antonio Alexe, pe str. Al. Cazaban Nr. 3. Evenimentul se va desfășura în două programe, de la 15:00-17:00 și de la 19:00-21:00.

Sâmbătă, 8 decembrie, „M-am Hotărât” ajunge în premieră la Baia Mare și este găzduit de Sala Sporturilor Lascăr Pană, pe Bulevardul Unirii 14A, de la ora 18:00-20:00.

Biletele pentru evenimentele de la Oradea sunt disponibile pe www.m-amhotarat.ro. Pentru evenimentul de la Baia Mare, intrarea este gratuită, trebuie să faceți rost de un bilet doar pentru ca să vă rezervați din timp un loc sigur în sală.

Pentru mai  multe detalii urmăriți evenimentul Facebook | M-am Hotărât 2018


Sursa: „M-am Hotărât” ajunge în premieră la Baia Mare!” – Stiri crestine

Mai poti citi

Sami Tonea & Abigail Cozmiuc lansează melodia „Cum să nu cânt?” născut în pandemie

În vremuri dificile, inima mulțumită și alipită de Dumnezeu naște cuvinte de laudă și îmbărbătare. …