Home >> Emisiuni >> Până la marginile pământului

Până la marginile pământului

Dumnezeu ne cheamă pe fiecare să spunem despre mântuirea minunată pe care ne-o oferă prin Domnul Isus şi despre posibilitatea de a petrece o veşnicie întreagă bucurându-ne de prezenţa Lui. Unii au ales să se angajeze „cu normă întreagă” în această lucrare şi au pornit astfel, împreună cu Dumnezeu, într-o mare aventură care i-a dus în cămine de studenţi sau cluburi sportive din România, în inima caldă a Africii, în jungla din Peru şi până la marginile pământului.

Când am hotărât să începem realizarea acestei emisiuni, am pornit cu gândul de a face cunoscut creştinilor de la noi din ţară despre misionarii români care vestesc Cuvântul lui Dumnezeu în România şi în alte ţări sau care ajută la traducerea Bibliei pentru popoarele care nu au Cuvântul în limba lor. Ne dorim foarte mult ca noi, ca şi popor, să fim implicaţi mai mult în susţinerea misionarilor, deoarece nevoile lor, odată ajunşi pe câmpul de misiune, sunt foarte mari.

Vă invităm să ascultaţi emisiunea „Până la marginile pământului” în fiecare miercuri de la ora 18:30 şi joia în reluare de la ora 22:00. Haideţi să facem cunoştinţă cu misionarii!