Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăArticoleAlegerea și copilul din tine

Alegerea și copilul din tine

O femeie a scris acest vers celebru „Singura diferență între bărbați și băieți este mărimea jucăriilor lor”. De fapt, cred că există un băiețel care trăiește în interiorul majorității bărbaților. Apropo, cred că există o fetiță care trăiește în interiorul majorității femeilor.

Nu iese prea des la iveală, dar iese în anumite momente, cum ar fi atunci când ninge. Există o dorință de a arunca un bulgăre de zăpadă. Nu-i așa? Sau când te duci la un parc de distracții cu copiii tăi. Și de Crăciun. Oh, Crăciunul! Asta scoate la iveală copilul din tine. Cred că, cu cât avem mai multe responsabilități de adulți, cu cât devenim mai sofisticați, cu atât este mai greu pentru acel băiețel sau acea fetiță să iasă. Dar ai nevoie de acel copil!

Sunt Ron Hutchcraft și vreau să avem astăzi Un cuvânt cu tine despre „Alegerea și copilul din tine„.

Cuvântul nostru de astăzi, este din Cuvântul lui Dumnezeu și vine din Matei 18, începând de la versetul 2. Isus conducea o lecție foarte memorabilă și spune următoarele: „A chemat un copilaș și l-a pus să stea în mijlocul lor. Și a spus: (Acum, El vorbește tuturor acestor adulți sofisticați.) „Vă spun adevărul: dacă nu vă veți schimba și nu veți deveni ca niște copilași, nu veți intra niciodată în Împărăția cerurilor. De aceea, oricine se smerește ca acest copil este cel mai mare în împărăția cerurilor.”””. Ei bine, uite, în mod evident, Isus spune aici: „Trebuie să deveniți ca niște copii”. Nu copilăresc. Dar trebuie să redeveniți copilăroși dacă vreți să obțineți viața veșnică. Wow!

Ce spune El aici? Că trebuie să fii ca un copilaș ca să ajungi în rai? Ei bine, Biblia spune: „Fără credință este imposibil să fim plăcuți lui Dumnezeu”. Iar în Ioan 1:12, Biblia spune: „Tuturor celor ce L-au primit, adică tuturor celor ce au crezut în Numele Lui, le-a dat dreptul să devină copii ai lui Dumnezeu.” Cu alte cuvinte, dacă îți pui toată încrederea în Isus, intri în familia lui Dumnezeu. Nu este religie, nu este dăruire și nu este o doctrină corectă. Ai încredere în Isus și în ceea ce a făcut El când a murit pentru tine.

Vedeți, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât este mai greu. Dar cum rămâne cu un copil? Ei bine, un copil se rănește, aleargă la părinte și are încredere în tratamentul părintelui. Un copil mic are o întrebare, o pune mamei sau tatalui. Un copil mic este speriat? Se uită la mama și la tata. Cu cât creștem, cu atât mai mult ne descurcăm singuri și cu atât mai puțin ne punem speranța în părinți.

Asta este în regulă în familiile noastre aici pe pământ. Dar haideți să vorbim despre familia lui Dumnezeu, pentru că aceasta este o cale sigură de a-L rata pe Dumnezeu. Poate că ai ajuns destul de departe pe cont propriu și te mândrești cu tine însuți. Ești autosuficient. Spui: „Hei, mă descurc”. Ei bine, nu te poți descurca cu decalajul dintre tine și Dumnezeu. Fiecare cultură din lume știe că există ceva între noi și Creatorul nostru. Și cred că propria ta inimă îți spune asta.

Biblia confirmă acest lucru în Isaia 59:2: „Păcatul tău te-a despărțit de Dumnezeul tău”. Biblia spune în Romani 3:10: „Nu este nimeni neprihănit, nici unul”. Nu în comparație cu un Dumnezeu perfect. Dar Romani 5:6 spune: „Când noi eram cu totul neputincioși, Hristos a murit pentru cei nelegiuiți”. Acum, poate că ești un credincios și chiar ai spus asta și altora. Dar s-ar putea să fi ratat singurul lucru care îți va da acea relație cu Dumnezeu. Nu te-ai predat niciodată cu adevărat Lui și nu ai căzut în genunchi la crucea unde Isus a murit pentru tine și nu ai spus: „Doamne, sunt neputincios”. Și, ca un copil mic, punându-și toată încrederea în părintele care poate face pentru el ceea ce nu poate face niciodată pentru el însuși, spui: „Mă predau Ție. Îmi pun toată încrederea în Tine, Isus, în ceea ce ai murit ca să-mi dai. Tu ești tot ce am. Tu ești singura mea speranță”.

Ați făcut vreodată asta? Ei bine, acesta ar putea fi momentul. Acest lucru ar putea schimba totul: viața ta și veșnicia ta. Tu spui, „Ron, nu știu cum să fac asta.” Ei bine, dați-mi voie să vă încurajez să intrați pe site-ul nostru cât mai curând posibil astăzi. Te vom ghida prin asta. Mergeți la ANewStory.com.

Poate că ați încercat să-L cunoașteți pe Dumnezeu cu un raționament inteligent, sofisticat, cu încredere în sine, de adult. Nu poți ajunge în rai în acest fel, prietene. Copiii cântă „Isus mă iubește, asta știu pentru că așa îmi spune Biblia”. Este timpul să spui: „Nu voi putea să merg singur spre cer, Doamne. Te rog să mă duci în brațe, Isuse”.

Ultimele noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Stiri si noutati

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Concert Iertarea, Iubirea si Speranta

𝑰𝑬𝑹𝑻𝑨𝑹𝑬𝑨, 𝑰𝑼𝑩𝑰𝑹𝑬𝑨 𝒔̗𝒊 𝑺𝑷𝑬𝑹𝑨𝑵𝑻̗𝑨 pot revigora sufletul tău! Vino la concertul susținut de Grupul Speranța...

Ligia Seman este acum cu Tatăl

Ligia Seman a fost o persoană remarcabilă, aleasă pentru a-și exprima credința prin intermediul...

Pat Robertson – O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu! "Și știm că în toate lucrurile Dumnezeu...

Anunturi evenimente