Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăArticoleCând iubești creația, ignorând Creatorul

Când iubești creația, ignorând Creatorul

Când eram mic, era doar o poză pe un tricou. Apoi, într-o zi, am reușit în sfârșit să văd Cascada Niagara cu adevărat. Wow! Este una dintre marile minuni ale acestui continent. Cu mulți kilometri înainte de a ajunge la acele cascade în vuiet, începi să vezi toate aceste linii electrice. Este electricitatea generată de Niagara, desigur, și apoi, pe măsură ce te apropii de cascade, vezi acest nor mare, la nivelul solului, care se ridică. Este o ceață masivă care se ridică din râul de sub Niagara. Este impresionant!

Să vă spun ce nu am făcut. Nu ne-am oprit înainte de a ajunge la cascade și nu am spus: „Omule, uite ce ceață! Repede, ia aparatul foto! Ce ceață incredibilă!” Și apoi, profund impresionați de acel nor de pulverizare, ne-am întors și am plecat spre casă, fără să mai mergem restul drumului pentru a vedea cascadele care au produs ceața.

Mă numesc Ron Hutchcraft și vreau să avem astăzi Un cuvânt cu tine despre „Iubirea creației, uitand Creatorul”.

Cuvântul nostru de astăzi din Cuvântul lui Dumnezeu, Isaia 40:12. „Cine a măsurat apele cu mâna lui? Cine a măsurat cerurile cu palma și a strâns țărâna pământului într-o treime de măsură? Cine a cântărit munții cu cântarul și dealurile, cu cumpăna?” Ce tribut adus puterii lui Dumnezeu!

Versetul 15 spune: ” Iată, neamurile sunt ca o picătură de apă din vadră, sunt ca praful pe o cumpănă; El ridică ostroavele ca un bob de nisip. „. Apoi se spune: „El stă pe tron deasupra cercului pământului, iar oamenii lui sunt ca niște lăcuste. El întinde cerurile ca un baldachin și le întinde ca un cort în care să locuiască.” În sfârșit, versetul 26: „Ridicați-vă ochii și priviți spre ceruri: Cine a creat toate acestea? Cel care scoate oștirea înstelată una câte una și le cheamă pe fiecare pe nume. Datorită puterii Lui mari și tăriei Lui mărețe, nici una dintre ele nu lipsește.”

Atunci când privești creația, aceasta ar trebui să te conducă la Creator. Adică, dacă ți se pare că ceea ce a făcut El este minunat, așteaptă să-L întâlnești pe Cel care l-a făcut. Dar Biblia descrie o greșeală tragică care se face în multe culturi, de-a lungul multor ani, și pe care o fac din ce în ce mai des oamenii din cultura noastră sofisticată.

Romani 1:25… iată greșeala: „Au schimbat adevărul lui Dumnezeu cu minciuna, s-au închinat și au slujit mai degrabă lucrurilor create decât Creatorului – care este lăudat în veci.” Adorând creația mai degrabă decât pe Creator? Ceea ce ne aduce înapoi la Niagara. Este în regulă să fii impresionat de marea ceață de la Niagara, dar adevărata minune este cascada; sursa care creează ceața. Ceața este doar o reflectare a sursei care o creează. Nu ratați sursa.

Din păcate, mulți oameni fac exact asta. Astăzi se vorbește mult despre Mama Natură și despre toată energia spirituală pe care o poți valorifica intrând în contact cu cosmosul. Oamenii sunt într-o căutare spirituală foarte reală. Dar cei care se concentrează pe puterea creației ratează adevărata putere – Creatorul.

Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a intrat în creația Sa pentru a ne reconecta pe noi, ființele umane, capodoperele Sale, cu El însuși. Dumnezeul care ține un ocean nesfârșit în palma mâinii Sale, cântărește Munții Stâncoși pe un cântar mic, întinde cerurile așa cum aș monta eu un cort. El vă iubește. Și-a dat Fiul pentru ca tu să ai o relație cu El. Nu-L ratați! Nu lăsați pe nimeni la care țineți să-L rateze, căzând în minciuna că creația este sfârșitul căutării Creatorului nostru. Nu vă lăsați prinși de ceață. Mergeți la sursă. Vei fi copleșit de puterea Celui care te-a creat pe tine și tot ceea ce vezi.

Ai experimentat vreodată dragostea Lui? Ai experimentat vreodată puterea Lui pentru tine? Rugăciunea mea este ca în această zi să spui: „Isuse, m-ai iubit atât de mult încât să mori pentru mine. Ai fost suficient de puternic pentru a ieși din mormânt. Îți cer să intri în viața mea. Îmi pun toate speranțele în Tine”.

Cred că site-ul nostru te-ar ajuta să ajungi acolo. Verifică-l, te rog – ANewStory.com. Pentru că astăzi ar putea fi începutul noii tale povești.

Ultimele noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Stiri si noutati

Adevăratul motiv pentru care Dumnezeu judecă răul

Dumnezeu este sfânt Un răspuns – un răspuns fundamental și important – cu privire la...

Joia mare

Sfânta și marea joi: masa a fost din nou așezată în casa Tatălui! Dumnezeu este...

Duminica Floriilor ne învață să avem încredere

Temerile ne înconjoară zilnic. Ce te sperie zilele astea? Din punct de vedere tehnologic, progresul...

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Anunturi evenimente