Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăArticoleCe poți vedea cu ochii eternității

Ce poți vedea cu ochii eternității

Ce poți vedea cu ochii eternității

Când eram copil, mergeam adesea cu bicicleta până la vechiul cinematograf din centru pentru a vedea filmul de sâmbătă după-amiază. Dar intr-o zi s-a intamplat ceva  diferit. Mi-au înmânat o pereche de ochelari cu aspect ciudat, din carton cu lentile de plastic colorate. Acei ochelari cu aspect caraghios au deschis o lume cu totul nouă, în care evenimentele dintr-un film nu mai rămâneau doar plate pe ecran. Ele săreau de pe ecran și ajungeau direct în fața mea. Bun venit, 3-D!

Sunt Ron Hutchcraft și vreau să vă vorbesc astăzi despre „Ce poți vedea cu ochii eternitatii”.

Privind prin ochelarii tridimensionali, am văzut lucruri pe care nu le-am putea vedea niciodată fără ei. Când Isus cheamă pe cineva să-L urmeze și să ia parte la ceea ce face El, El vrea să-l echipeze cu o nouă pereche de ochelari spirituali. Nu ochelari 3-D, nu – ochelari 4-D. Ochelarii spirituali, îți dau capacitatea de a vedea o a patra dimensiune în oamenii din jurul tău, de a vedea ceea ce vede Isus, de a vedea rătăcirea de sub ceea ce este la suprafață a oamenilor din lumea ta.

Privind prin ochii lui Isus, vezi lucruri pe care nu le-ai putea vedea niciodată fără ei. Cum ar fi „veșnicia”, rătăcirea colegilor tăi de serviciu, a colegilor tăi de școală, a vecinilor tăi, a coechipierilor tăi, a celor de la club, a prietenilor tăi de la școală, a membrilor familiei. Ești împins la acțiune pentru a-i atinge pentru Isus, pentru că acum îi vezi așa cum sunt cu adevărat – creații prețioase ale lui Dumnezeu, dar care se îndreaptă spre o veșnicie îngrozitoare fără El.

În cuvântul nostru de astăzi din Cuvântul lui Dumnezeu din Proverbe 24:11-12, Dumnezeu descrie adevărata condiție a oamenilor din jurul nostru, indiferent cât de religioși, cât de uniți, sau cât de drăguți par a fi. El ne cheamă pe noi doi: „Izbăvește pe cei târâți la moarte și scapă pe cei ce sunt aproape să fie înjunghiați. Dacă zici: „Ah! n-am știut…”,crezi că nu vede Cel ce cântărește inimile
și Cel ce veghează asupra sufletului tău? Și nu va răsplăti El fiecăruia după faptele lui?”.

Isus a venit aici cu misiunea de a-i salva pe cei muribunzi din punct de vedere spiritual, iar acum așteaptă ca tu și cu mine să ne alăturăm acestei misiuni, să fim salvatori pentru cei care se află la în jurul tău. Dar tu vei sta pasiv și vei absorbi binecuvântările până când vei vedea oamenii din jurul tău așa cum îi vede Isus.

Prietenul meu Mike este pastor. Se afla zilele trecute în biroul său, iar fiica lui de șase ani a intrat și a început să studieze graficul evenimentelor din timpul sfârșitului pe care îl are pe perete. Sfârșitul graficului arată un grup de oameni care urcă spre viața veșnică și un alt grup de oameni care coboară spre pedeapsa veșnică. Dintr-o dată, ea a izbucnit: „Tati, uite!”. Prietenul meu a întrebat: „La ce?” și a fost zguduit de răspunsul ei. „Tati, nu vezi că toți acei oameni se duc în iad?”

Mike a spus că nu a mai văzut de mult timp toți acei oameni care se duc în iad, până când fiica lui l-a ajutat să își pună ochelarii lui Isus. Poate că nici tu nu i-ai văzut și sunt peste tot în jurul tău. Dumnezeu îi descrie pe oamenii pe care îi cunoști și care nu Îi aparțin lui Isus cu cuvinte ca acestea din Biblie: sunt „duși la moarte” (Proverbe 24:11)… sunt „despărțiți de Dumnezeu” (Isaia 59:2)… sunt „pierduți” (Luca 19:10)… sunt, spune Biblia, „condamnați deja”… vor fi „pedepsiți cu pieirea veșnică și izgoniți de la prezența Domnului” (2 Tesaloniceni 1:9). Acesta nu este doar un concept teologic.

Este vorba de cei pe care îi cunoști, de oameni pentru care Isus a murit pentru ca ei să poată fi salvați de toate acestea; oameni care s-ar putea să nu-L cunoască niciodată pe Isus, dacă nu-i prezinți tu. El te-a poziționat în mod divin în viața lor pentru a fi salvatorul lor, pentru a fi șansa lor la Isus, pentru a fi șansa lor la cer.

Odată ce vei vedea ceea ce vede Isus, îi vei salva pe muribunzi, indiferent de ce este nevoie și de costuri! Și te vei uita în oglindă și vei spune: „Eu sunt șansa cuiva, eu pot ajuta, salva pe cineva astazi”.

Ultimele noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Stiri si noutati

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Concert Iertarea, Iubirea si Speranta

𝑰𝑬𝑹𝑻𝑨𝑹𝑬𝑨, 𝑰𝑼𝑩𝑰𝑹𝑬𝑨 𝒔̗𝒊 𝑺𝑷𝑬𝑹𝑨𝑵𝑻̗𝑨 pot revigora sufletul tău! Vino la concertul susținut de Grupul Speranța...

Ligia Seman este acum cu Tatăl

Ligia Seman a fost o persoană remarcabilă, aleasă pentru a-și exprima credința prin intermediul...

Pat Robertson – O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu! "Și știm că în toate lucrurile Dumnezeu...

Anunturi evenimente