Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriConferinteConferința Națională: „Zidind o Comunitate Sigură”

Conferința Națională: „Zidind o Comunitate Sigură”

Centrul de Consiliere al Universității „Divitia Gratiae” invită liderii spirituali din Comunitatea Evanghelică la prima Conferință Națională „Zidind o Comunitatea Sigură”! Conferința Națională va fi găzduită de Universitatea „Divitia Gratiae”, sâmbătă, 12 octombrie, între orele 09:00-16:30.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Organizatorii aduc cu această ocazie la Chișinău, vorbitori cu experiență locali și internaționali, pentru a echipa liderii spirituali în domeniul consilierii. Evenimentul se adresează pastorilor, diaconilor, liderilor de tineret, consilierilor, psihologilor, liderilor de studiu biblic și grupuri mici, surorilor responsabile de lucrarea cu fetele sau femeile.

DESPRE CE VORBIM?

Pe agenda evenimentului vor fi abordate următoarele subiecte:

  • „Cum să am grijă de mine ca să pot sluji pe alții?” cu dr. Mihai Malancea.
  • „Metode de prim-ajutor pentru un pastor-consilier” cu dr. Dennis Bowen
  • „Nevoile fundamentale ale omului” cu Mariana Iorgu
  • „Abordarea problemei depresiei” cu Caragia Ludmila
  • „Biserica ca și comunitate grijulie” cu Omar Zook

DE CE SĂ PARTICIPI?

Fiind prinși în tumultul activităților din aceste vremuri, avem nevoie de o împrospătare a resurselor noastre spirituale și emoționale, precum și de o mai bună cunoaștere a nevoilor oamenilor. Pentru a ne investi eficient timpul și energia întru sprijinul, ajutorul și încurajarea semenilor cărora le slujim, avem nevoie de echipare. Pornind de la aceste nevoi și vremurile care le trăim, vă provocăm să petreceți această zi alături de noi, pentru a vă odihni emoțional, spiritual și pentru a vă echipa pentru lucrarea la care suntem chemați. Consilierea este la fel de importantă ca și predicarea, și vrem să dezvoltăm această slujirile în comunitatea noastră. O comunitate sigură, se zidește prin grijă, echipare și vindecare. Haideți să „Zidim o Comunitate Sigură” transformând bisericile noastre în spitale spirituale pentru oamenii care ne înconjoară.

CUM AJUNGEȚI PE LISTA PARTICIPANȚILOR?

Pentru participarea este nevoie de înscriere până la data de 08 octombrie 2019, la numărul de telefon: 060407948. Pentru acoperirea costurilor conferinței,  taxa de participare constituie 200 de lei.

Sunteți așteptați cu mare drag sâmbătă, 12 octombrie, ora 09:00, la Universitatea „Divitia Gratiae”, pe strada Alexandru Hâjdeu 94.

Pentru mai multe întrebări și detalii organizatorice, urmăriți evenimentul Facebook pe pagina oficială a Universității sau contactați-ne.


Sursa: Conferința Națională: „Zidind o Comunitate Sigură”” – Stiri crestine

Ultimele noutati

Versetul zilei

Efeseni 6:12-13

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.

Stiri si noutati

Rugăciunea mondială pentru cei persecutați

Un eveniment mondial de rugăciune va avea loc pe 6 noiembrie, iar creștinii din...

Esti pretios

  Bisericile Creștine după Evanghelie te invită la o seară specială de închinare. Îți poți invita...

CEZARUL, EU ȘI DUMNEZEU – în societatea postmodernă

Vino la un eveniment care își propune să analizeze drepturile și libertățile omului din...

Anunturi evenimente