Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăArticoleMarele preț al imunității spirituale

Marele preț al imunității spirituale

A fost un an greu pentru gripă. Da, era urâtă și era periculoasă. La începutul sezonului, medicul meu mi-a spus că era deja îngrijorat de numărul mare de morți în statul nostru. Apoi, un prieten mi-a trimis un mesaj și mi-a spus: „Este timpul să mă cobor în abisul tusei nocturne”. El avea gripă. Am avut câțiva membri ai familiei care au petrecut ceva timp în acel abis – așa că știam despre ce vorbea.

Un lucru neobișnuit în acel an a fost numărul de persoane tinere care au murit din cauza gripei. Un motiv, spuneau ei, ar putea fi faptul că doar aproximativ 30% dintre cei din grupul de vârstă 25-50 de ani s-au vaccinat împotriva gripei. Și știu că vaccinările pot fi controversate. Dar pot vorbi în numele meu și al oamenilor de știință ca exemplu. Mergeți cu ilustrația. Dar teoria vaccinului antigripal – sau a vaccinării – este de a vă oferi o doză mică de boală pentru a vă imuniza împotriva unei doze mari din ea. Obișnuiam să le spun copiilor mei: „soldații buni din sângele tău, vor ieși și se vor lupta cu soldații răi”.

Dar m-am gândit în timp ce îmi suflecam mâneca pentru vaccinul meu. Pentru mine, imunizarea, cred, este un lucru bun când vine vorba de microbi. Dar ascultă, când vine vorba de Isus, este un lucru rău.

Există câteva versete tulburătoare în Biblie, pentru că sugerează că o mulțime de oameni de biserică ar putea fi în pericol serios de a muri din cauza imunității spirituale. Ei au fost inoculați cu o doză ușoară de Evanghelie – doar atât cât să îi imunizeze împotriva cunoașterii reale a lui Isus; doar atât cât să stea acolo când se predică necesitatea de a se încrede în Isus și să se gândească: „Hei, eu sunt în regulă. Sper că ceilalți care au nevoie de asta ascultă acum”. Ai putea oare să fii și tu în această situație?

Versetul nostru pentru astăzi din Cuvântul lui Dumnezeu, Matei 7:21-22. Acum, eu personal consider că cuvintele lui Isus de aici sunt unele dintre cele mai tulburătoare lucruri pe care le-a spus vreodată. Ascultați: „Nu oricine Îmi spune: „Doamne, Doamne!” (au înțeles limbajul) va intra în Împărăția cerurilor…” Serios? Versetul 22: „Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne, nu am proorocit noi în Numele Tău, nu am scos noi draci în Numele Tău și nu am făcut noi multe minuni?””. Apoi vin aceste cuvinte înfricoșătoare: „Le voi spune clar: „Nu v-am cunoscut niciodată”.” Uau! Atâta creștinism – și ei L-au ratat pe Hristos.

Este atât de ușor să știi cuvintele și să crezi că Îl cunoști pe Domnul; să-L ai pe Isus în cap, dar nu și în inimă; să confunzi intelegerea lui Isus cu angajamentul față de Isus. Tu spui: „Ceea ce m-a făcut să fiu căsătorit cu soția mea nu a fost intelegrea facută cu ea. A fost căsătoria, acel moment în care mi-am dedicat toată viața ei”. Ei bine, este la fel cu Isus.

Deci, ca un jucător de fotbal care aleargă pe teren, dar nu reușești să dai gol, ai fi eliminat din competiție. Ai făcut un joc bun, dar n-ai reușit să înscrii. Ai ratat să te apropii de crucea pe care Isus a plătit pentru păcatele tale și să spui: „Pentru mine, Isus. Asta a fost pentru mine!” Și apoi să te dăruiești în mod conștient Celui care Și-a dat viața pentru tine.

Așa că Biblia ne avertizează solemn pe noi, oamenii de biserică, în 2 Corinteni 13:5, să „vă cercetați pe voi înșivă, ca să vedeți dacă sunteți în credință; încercați-vă pe voi înșivă. Nu vă dați seama că Hristos Isus este în voi – dacă, desigur, nu ați picat testul?”. Se pare că poți fi pe cale cu Isus, dar să nu-L ai pe Isus în tine. Dar vestea bună este că El încă bate la ușă. Aceasta este strângerea pe care o simți în inimă. Încă nu ți-ai împietrit inima până în punctul în care să nu poți auzi vocea Duhului Sfânt spunând: „Asta este pentru tine, persoană bisericoasă, persoană religioasă; cunoști versetele, dăruiești la toate colectele, dar nu-L cunoști pe Isus”.

Aceasta este ziua ta pentru a-L muta cu 40 centimetri; din cap în inimă. Acei 40 de centimetri reprezintă diferența dintre rai și iad. Spune-I astăzi: „Isus, sunt al Tău. În sfârșit, am să rezolv asta. Sunt al Tău”. Cred că o vizită pe site-ul nostru te-ar putea ajuta să stabilești acest lucru în cuie – Este ANewStory.com – și să fii sigur că Îi aparții Lui.

Biblia spune: „Astăzi, dacă auzi vocea Lui, nu-ți împietri inima”. Fie ca aceasta să fie ziua în care vei ști întotdeauna că ai făcut-o. Rezolvă asta astăzi… o dată pentru totdeauna.

I am Ron Hutchcraft and I want to have A Word With You
Sunt Ron Hutchcraft și vreau să am Un cuvânt cu tine

Ultimele noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Stiri si noutati

Adevăratul motiv pentru care Dumnezeu judecă răul

Dumnezeu este sfânt Un răspuns – un răspuns fundamental și important – cu privire la...

Joia mare

Sfânta și marea joi: masa a fost din nou așezată în casa Tatălui! Dumnezeu este...

Duminica Floriilor ne învață să avem încredere

Temerile ne înconjoară zilnic. Ce te sperie zilele astea? Din punct de vedere tehnologic, progresul...

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Anunturi evenimente