Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăArticolePaștele și cea mai ciudată poruncă din istorie

Paștele și cea mai ciudată poruncă din istorie

Trebuie să mărturisesc; uneori, Biblia chiar mă face să râd în hohote. Adică, citeam Povestea de Paște și s-a întâmplat din nou. Ei sunt pe cale să-L îngroape pe Isus într-un mormânt împrumutat. Ponțiu Pilat, guvernatorul roman, dă această poruncă soldaților săi: „duceţi-vă de păziţi cum puteţi.” (Matei 27:65).

Acesta trebuie să fie – cel puțin retrospectiv – poate cel mai stupid ordin din istorie. „Folosiți o piatră foarte mare, băieți. Puneți un sigiliu foarte puternic și postați niște paznici cu adevărat intimidanți.” Sigur, Pilat era probabil îngrijorat să țină hoții afară. Ei bine, domnule guvernator, nu asta e problema ta. Problema ta este să-l ții pe Isus înăuntru! Asta este Misiunea Imposibilă!

Niciun om, niciun plan, niciun imperiu nu pot sta în calea lui Isus. Piatra? S-a rostogolit. Sigiliul? Usor de spart. Soldații? Iată ce spune Biblia: „Atât de frică… încât s-au cutremurat și au devenit ca morții” (Matei 28:4).

Și Isus? Ei bine, cuvântul nostru pentru astăzi din Cuvântul lui Dumnezeu este Luca 24:5. Iată ce scrie: „De ce cauți pe cel viu printre morți? El nu este aici; a înviat!” (Luca 24:5). Nepoata noastră a spus acest lucru în timp ce se trezea: „Este dimineața de Paște. Și Isus este din nou în viață!”

El nu este „înmormântat” într-o carte veche de istorie prăfuită sau într-o instituție religioasă. Nu! El este Mântuitorul atotputernic, care învinge moartea și schimbă jocul, care a dovedit că nu există nimic pe care El să nu îl poată învinge. Dezlănțuit în acea dimineață de Paște, Isus vindecă, chiar în această zi, familii pe care nimic altceva nu le poate vindeca. Îl zdrobește pe Satana. Îi ridică pe cei asupriți. Îi protejează pe cei vulnerabili. El remodelează națiunile, conduce istoria. Acest Hristos viu distruge dependențele, El sfidează boala. El îi face pe păcătoși ca mine să devină dovada vie că El este în viață.

Și El luptă pentru tine dacă tu îi aparții Lui. Poate că nu ești sigur că îi aparții. Ei bine, acest Mântuitor viu bate la ușa inimii tale chiar în această perioadă. El caută să facă pentru tine ceea ce a făcut pentru milioane de oameni care L-au lăsat să intre. El a ieșit din mormântul Său ca să poată intra în viața ta. El a murit pe cruce pentru ca tu să fii iertat de păcatul care te va ține pentru totdeauna departe de cer și te va condamna la o eternitate de neconceput. Dar a plătit deja cu pedeapsa cu moartea. A murit ca să plătească pentru asta. El se oferă să ierte fiecare păcat al vieții tale, pentru că El a murit pentru fiecare păcat al vieții tale. El este pregătit să dezlănțuie acea puterea a învierii asupra lucrurilor pe care nu le poți repara și asupra lucrurilor pe care nu le poți schimba, asupra lucrurilor pe care nu le poți controla.

Ei au aflat acum două mii de ani ceea ce noi am aflat de atunci încoace. Nimic… nimic nu-l poate opri pe acest Isus. Și astăzi El stă la ușa vieții tale. El este gata să intre. El este gata să aducă toată acea dragoste și toată acea putere în viața ta. Dacă nu ați început niciodată o relație personală cu acest Mântuitor viu pe nume Isus, nu ar putea fi un moment al anului mai bun decât acesta pentru a-L lăsa să vină în viața pentru care a plătit-o pe acea cruce.

Tu spui: „Ron, cum fac asta?” Ascultă, spune-I: „Iisuse, sunt al tău”. Și permiteți-mi să vă invit să fiți alături de mine pe site-ul nostru: ANewStory.com. Și permiteți-mi să vă explic acolo cum să fiți sigur că îi aparțineți Lui. Și atunci pentru tine acesta va fi un Paște cum nu a mai fost altul.

Ultimele noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Stiri si noutati

Adevăratul motiv pentru care Dumnezeu judecă răul

Dumnezeu este sfânt Un răspuns – un răspuns fundamental și important – cu privire la...

Joia mare

Sfânta și marea joi: masa a fost din nou așezată în casa Tatălui! Dumnezeu este...

Duminica Floriilor ne învață să avem încredere

Temerile ne înconjoară zilnic. Ce te sperie zilele astea? Din punct de vedere tehnologic, progresul...

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Anunturi evenimente