Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăAnunturiVocea Evangheliei - In cuptor

Vocea Evangheliei – In cuptor

VE_incuptor

Oare sunt scutiti credinciosii de probleme si greutati in viata aceasta? Stiind ca Dumnezeu este atotputernic, oare n-ar fi de asteptat ca oamenii care cred in El sa treaca prin viata mai usor? Desigur lucrurile nu stau asa. De ce? Pentru ca Dumnezeu este interesat mai mult in formarea caracterului credinciosilor decat in comfortul lor momentan. Dupa ce Daniel  a descoperit imparatului Nabucadnetar visul si insemnatatea lui, el si prietenii lui sunt inaltati in functii de conducere in Babilon. Erau tineri educati si inzestrati cu o intelepciune deosebita cu o cariera stralucita in fata. Si ca din senin  a venit in viata lor o alta incercare a credintei. Cui vor fi loiali? Lui Nabucadnetar care i-a promovat in functie sau Lui Dumnezeu? Au trebuit sa aleaga si ei nu au ezitat.

As dori sa va provoc pe toti cei ce doresc sa urmareasca acest mesaj sambata 6 martie 2010, incepand cu ora 18:30 si duminica, in reluare, de la ora 11, sa citeasca textul  din cartea Daniel cap 3 pentru a vedea care-a fost motivatia in alegerea facuta si ce putem invata din aceasta intamplare fratele pastor Livius Percy din Charlotte , Nord Carolina a pregatit si ne va prezenta mesajul intitulat: In cuptor. Auditie placuta!

Alte anunturi

Versetul zilei

Habacuc 3:19

Domnul Dumnezeul este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.” – Către mai-marele cântăreţilor. De cântat cu instrumente cu coarde.

Stiri si noutati

Timothy Keller a murit

Cel mai bine vândut autor creștin și cunoscut teolog, Tim Keller, a murit vineri,...

Charles Stanley – o viata de ascultare

Astăzi, ne alăturăm miilor de oameni care deplâng moartea pastorului Charles Stanley. Dr. Stanley...

Împușcături la o școală creștină din Nashville

O femeie în vârstă de 28 de ani, fostă elevă a școlii creștine din...

Marsul pentru viata 2023

SUSȚINEM MARȘUL PENTRU VIAȚĂ În perioada 1-31 martie se desfasoară LUNA PENTRU VIAȚĂ 2023: "Viitorul...

Resurse video