Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăAnunturiVocea Evangheliei - In cuptor

Vocea Evangheliei – In cuptor

VE_incuptor

Oare sunt scutiti credinciosii de probleme si greutati in viata aceasta? Stiind ca Dumnezeu este atotputernic, oare n-ar fi de asteptat ca oamenii care cred in El sa treaca prin viata mai usor? Desigur lucrurile nu stau asa. De ce? Pentru ca Dumnezeu este interesat mai mult in formarea caracterului credinciosilor decat in comfortul lor momentan. Dupa ce Daniel  a descoperit imparatului Nabucadnetar visul si insemnatatea lui, el si prietenii lui sunt inaltati in functii de conducere in Babilon. Erau tineri educati si inzestrati cu o intelepciune deosebita cu o cariera stralucita in fata. Si ca din senin  a venit in viata lor o alta incercare a credintei. Cui vor fi loiali? Lui Nabucadnetar care i-a promovat in functie sau Lui Dumnezeu? Au trebuit sa aleaga si ei nu au ezitat.

As dori sa va provoc pe toti cei ce doresc sa urmareasca acest mesaj sambata 6 martie 2010, incepand cu ora 18:30 si duminica, in reluare, de la ora 11, sa citeasca textul  din cartea Daniel cap 3 pentru a vedea care-a fost motivatia in alegerea facuta si ce putem invata din aceasta intamplare fratele pastor Livius Percy din Charlotte , Nord Carolina a pregatit si ne va prezenta mesajul intitulat: In cuptor. Auditie placuta!

Alte anunturi

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Stiri si noutati

9/11 al Israelului: Nevoia de claritate morală

Sâmbătă, Hamas – o grupare teroristă islamică din Fâșia Gaza și finanțată de Iran...

Concert Iertarea, Iubirea si Speranta

𝑰𝑬𝑹𝑻𝑨𝑹𝑬𝑨, 𝑰𝑼𝑩𝑰𝑹𝑬𝑨 𝒔̗𝒊 𝑺𝑷𝑬𝑹𝑨𝑵𝑻̗𝑨 pot revigora sufletul tău! Vino la concertul susținut de Grupul Speranța...

Ligia Seman este acum cu Tatăl

Ligia Seman a fost o persoană remarcabilă, aleasă pentru a-și exprima credința prin intermediul...

Pat Robertson – O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu! "Și știm că în toate lucrurile Dumnezeu...

Resurse video