Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiri200 de voci bărbătești reunite la cea de-a XII-a ediție a Reuniunii...

200 de voci bărbătești reunite la cea de-a XII-a ediție a Reuniunii Corurilor din Banat 

Biserica Baptistă Harul din Lugoj, a fost duminică, 7 aprilie, gazda unui eveniment de suflet. Cea de-a XII-a ediție a Reuniunii Corurilor Bărbătești din Banat a adunat la lugoj peste 200 de voci din orașele: Arad, Deva, Hunedoara, Lugoj, Rețița, Moldova Nouă și Timișoara!

Coriștii au fost salutați și întâmpinați de primarul orașului, Francisc Boldea, care a apreciat dedicarea lor, dar și activitatea spirituală, muzicală, educațională și misionară a Bisericii.

Pe lângă programul muzical bogat în imnuri înălțătoare, pastorii Ionel Tuțac și David Nicola au vorbit despre importanța muzicii în viața de credință.

Reuniunea Corurilor Bărbătești din Banat este o tradiție care aducă cele mai bune voci din zonă de două ori pe an, toamna și primăvara.

Evenimentul a fost transmis LIVE de Prodocens Media și îl puteți vedea AICI!


Sursa: 200 de voci bărbătești reunite la cea de-a XII-a ediție a Reuniunii Corurilor din Banat ” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Efeseni 6:12-13

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.

Anunturi evenimente

Resurse video