Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriAlfa Omega TV a lansat aplicația mobilă Cartea Cărților în limba română!

Alfa Omega TV a lansat aplicația mobilă Cartea Cărților în limba română!

După doi ani de muncă asiduu, un nou produs marca Cartea Cărților în limba română, devine realitate. În colaborare cu The Christian Broadcast Network, partenerul oficial în România Alfa Omega TV lansează aplicația Cartea Cărților pentru Android și iOS, disponibilă acum pe tablete și telefoane. Descărcați acum pe dispozitivele dvs aplicația din Play Market sau pe APP STORE, și lăsați copii să pornească în cea mai captivantă aventură!

Dacă te întrebi ce poate face copilul tău în aplicația Cartea Cărților? Atunci descoperă oportunități nelimitate! Va putea urmări și descărca episoade întregi Cartea Cărților, jocuri distractive, Biblia gratuită interactivă completă peînțelesul copiilor, personaje biblice și istoriile lor, versiuni biblice multiple și o versiune a Bibliei audio pentru copiii de toate vârstele.

De asemenea, zilnic va putea primi versetul zilei pentru copii, răspunsuri la diverse întrebări, o prezentare a Evangheliei pe înțelesul copiilor și un ghid relevant pentru a începe o relație de prietenie cu Dumnezeu. În această aventură, vor mai putea descoperi oameni, locuri și artefacte din Biblie. Imagini cu biografii detaliate ale eroilor biblici, cu locuri istorice și alte informații captivante.

Pe lângă gama largă de informații utile care formează o întreagă enciclopedie, noua aplicație oferă o colecție de provocări care cuprind un verset biblic încurajator al zilei. Răspunsuri biblice la întrebări importante pentru copii – întrebări despre viată, cer, Isus și Biblie. Alegeți răspunsul corect în jocul de trivia – întrebări importante pentru copiii cu răspunsuri biblice. Decodați versete biblice înainte de expirarea timpului în jocul Vânătorii de mituri biblice. Aplicația dispune de o funcție de căutare care va permite să căutați în Biblie sau să căutați caracteristici și conținut interactiv în aplicația pentru copii. Să împărtășiți cu prietenii voștri prin e-mail versetele preferate, fotografiile personale cu versete biblice sau notițele.

Luați notițe și atașați-le la versetele biblice. Salvați versetele preferate sau subliniați pasajele cu diferite culori. Adăugați propriile fotografii și faceți o legătură personală cu un verset. De exemplu, dacă doriți să vă amintiți să vă rugați pentru un prieten, puteți atașa poza acelui prieten la un verset, care vă amintește să vă rugați pentru el, sau poate ați fotografiat un apus incredibil și puteți pune poza aceea la Geneza 1:3 unde Biblia spune că Dumnezeu a creat lumina.

Aplicația Cartea Cărților pentru copii este disponibilă în limbile română, engleză, spaniolă, rusă și arabă. Descarcă acum în telefonul tău o întreagă enciclopedie pentru copilul tău.

Vezi AICI varianta pentru Android și varianta pentru sistemul iOS AICI!

Mai multe curiozități și instrucțiuni detaliate găsiți pe site-ul Alfa Omega TV


Sursa: Alfa Omega TV a lansat aplicația mobilă Cartea Cărților în limba română!” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video