Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriAstronautul creștin Victor Glover: „Răsăritul și apusul din spațiu îmi amintesc de...

Astronautul creștin Victor Glover: „Răsăritul și apusul din spațiu îmi amintesc de psalmul 30”

Astronautul creștin Victor Glover a reflectat recent aspupra frumuseții răsăritului și apusului din spațiul cosmic, spunând că acestea îi amintesc de un verset din Biblie, din cartea psalmilor.

Glover este unul din cei patru astronauți care au plecat în spațiu în noiembrie anul trecut pentru o misiune științifică lungă de șase luni. El a postat joi câteva imagini pe Instagram de la bordul Stației Spațiale Internațioanle (ISS).

„Astăzi am făcut aceste fotografii, îmi plac răsăriturile și apusurile de soare”, a scris Glover pe Instagram. „Puteți vedea benzile de culoare? Îmi aduc aminte de versetul 5 din Psalmul 30: „Plânsul vine să înnopteze

Articolul Astronautul creștin Victor Glover: „Răsăritul și apusul din spațiu îmi amintesc de psalmul 30” apare prima dată în ȘtiriCreștine.ro.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Luca 9:23-24

[Cum să urmăm pe Isus] Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze. Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa o va pierde, dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va mântui.

Anunturi evenimente

Resurse video