Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriAutoritățile din China distrug crucile și închid biserici în Henan

Autoritățile din China distrug crucile și închid biserici în Henan

Potrivit cu ChinaAid, autoritățile din Henan continuă să distrugă cruci în China.

Crucile au fost doborâte în Zhenghou, Namyang și Yuzhou. ChinaAid spune că creștinii au cântat imnuri pentru a se încuraja reciproc când o cruce a fost distrusă la Biserica Frăției Tongxin, din Anpeng, Nanyang.

Până în prezent, în districtul Jinshui din Zhenghou, opt biserici au fost închise, dar localnicii au spus că este foarte greu să estimeze cu exactitate câte astfel de Biserici au fost închise.

ChinaAid afirmă că creștinii din Zhongmo au fost informați de către autoritățile locale că vor distruge crucile. Unele din Bisericile vizate au intenționat să le ascundă sub o bucată de voal negru.

Potrivit cu ChinaAid, Frăția Creștină Chineză, a făcut o declarație marțea trecută, condamnând acțiunile autorităților din Henan, revoltați fiind de tratamentul față de Biserica Creștină și de faptul că vor să distrugă crucile din ele. După cum e scris în declarație, persecuția împotriva Creștinilor, a crescut începând cu luna februarie când a survenit o schimbare a politicii în China.

În această declarație se vorbește și despre o presiune imensă asupra comunității creștine, în special în zona Henan. Aici, autoritățile au luat măsuri pentru a-i restricționa pe pastori și au declarat că au obligat bisericile să arboreze steagul Chinei și să prezinte un tablou cu portretul președintelui chinez, încălcând astfel libertatea religioasă a creștinilor din China.

A mai fost declarat și faptul că bisericile se vor uni unele cu altele pentru a scădea astfel numărul lor la una sau două biserici în fiecare județ. Caselor de închinare li se interzice să aibă cruci pe ele.

În plus, pastorilor li se cere să dea examene supravegheate de către guvern, iar ei (pastorii) vor fi obligați să răspundă la întrebări privind activitățile religioase, practicile guvernamentale pentru securitatea și libertatea religioasă și valorile socialiste fundamentale.

Sursa: christianheadlines.com

Traducere de Cosmin Frisan.


Sursa: Autoritățile din China distrug crucile și închid biserici în Henan” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video