Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCampania „40 de zile pentru viaţă” dă rezultate. Mărturii privind copii salvaţi...

Campania „40 de zile pentru viaţă” dă rezultate. Mărturii privind copii salvaţi de la avort de pe întreg cuprinsul lumii

Organizatorii campaniei „40 de zile pentru viaţă” au adunat informaţii privind cel puţin 374 de bebeluși care au fost salvaţi de la avort datorită marşurilor efectuate în mai multe locuri din lume.

Lee, o activistă pro-life din Worcester, statul american Massacusetts, nu a putut participa la marş. Însă într-o zi în pauză de masă, şi-a luat 15 minute în care s-a întâlnit cu o prietenă în faţa unei clinici unde se făceau avorturi pentru a veghea în rugăciune.

În timpul în care a stat acolo a întâlnit un cuplu care intenţionau să intre în clinică pentru un avort. A intrat în vorbă cu aceştia şi i-a încurajat să viziteze un centru pentru consiliere în criză de sarcină, aflat chiar peste drum, lucru pe care aceştia l-au şi făcut.

„Acolo s-au întâlnit cu un consilier, au făcut o ecografie, au primit sfaturi privind unele dintre lucrurile care i-au făcut să se gândească la avort, şi au plecat de acolo zâmbind şi cu inima împăcată,”  a spus Lee.

Când plecau, aceştia le-au spus voluntarilor: „Dumnezeu să vă binecuvânteze oameni buni!”

Lee spune că această întâmplare ilustrează puterea rugăciunii: „Unde în altă parte poţi sta 15 minute în rugăciune şi să salvezi o viaţă?”

Kitwe, Zambia

În acesta localitate africană,o adolescentă pe nume Alice a rămas însărcinată. Prietenul ei a venit într-un suflet la grupul local de voluntari „40 de zile pentru viaţă”, ca să ceară ajutor. Cu ajutorul acestora, tânăra a ales viaţa.

Alice este acum înapoi pe băncile şcolii. Fiica ei are un an şi jumătate. Ea însăşi s-a alăturat echipei „40 de zile pentru viaţă” din Kitwe, cu promisiunea de a „salva multe vieţi”.

Iness, liderul grupului din Kitwe, spune că aceasta campanie a ajutat la salvarea a 12 bebeluşi de la avort, din 2016 de când a început în această ţară şi până acum.

„A lui Dumnezeu să fie slava,” a adăugată ea. „Continuaţi să salvaţi vieţi.”

Norman, Oklahoma

Chris Davis, un cunoscut planificator în cadrul evenimentelor „40 de zile pentru viaţă” a luat cuvântul la o adunare desfăşurată în oraşul Norman din statul american Oklahoma. La eveniment au fost mai multe mărturii despre viaţa post-avort, rugăciune şi chiar şi un moment coregrafic pro-life.

Însă o veste cu adevărat bună din acest oraş, a venit la câteva săptămâni după începerea campaniei, când o femeie a mers cu maşina mai mult de trei ore pentru a avea un avort. O prietenă, care o însoţea în maşină, a încercat tot drumul să o convingă să renunţe la intenţia ei, însă fără succes.

Când au ajuns la clinică, liderul campaniei din Norman, Connie, era prezentă la faţa locului având o pancartă în mână pe care scria: „Pot ajuta!”

Femeia care venise pentru avort şi-a rugat prietena să meargă să întrebe ce fel de ajutor se oferă. Connie i-a dat un mic pacheţel conţinând informaţii şi i-a promis că o va ajuta.

„S-a dus la maşină,” aspus Connie, „şi după câteva minute au făcut cale întoarsă, fără să mai intre în clinica de avort.”

Sursa: Life News


Sursa: Campania „40 de zile pentru viaţă” dă rezultate. Mărturii privind copii salvaţi de la avort de pe întreg cuprinsul lumii” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 112:5

Ce bine-i merge omului care face milă şi împrumută pe altul şi care îşi rânduieşte faptele după dreptate!

Anunturi evenimente

Resurse video