Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCare este scopul ispitei?

Care este scopul ispitei?

Nu îți propune nimic și o să realizezi exact „nimic”! Mulți dintre noi nu realizăm acest adevăr decât prea târziu. Dacă vrei să realizezi ceva, trebuie mai întâi să îți propui acel lucru. Nimeni nu s-a trezit într-o oarecare dimineață cu o diplomă de economist sau inginer pe masă… a trebuit mai întâi să își propună acest lucru, apoi să învețe, apoi să dea un examen de admitere, etc. Uităm că trebuie să ne propunem ținte clare și să întreprindem acțiuni concrete pentru a realiza ceva…

Nu este cazul ispitei! Ispita are un țel foarte precis, are o țintă clară, simplă și foarte ușor de dibuit, are un plan foarte bine pus la punct și acționează în consecință. Ispita nu este întâmplătoare, nu este un accident și nu este un scop în sine, ci o metodă, o cale, un drum către o țintă mârșavă! Cine apucă pe această cale a ispitei, cine îi cade în plasă, ajunge să regrete amarnic, dar… poate fi un regret ireversibil.

În continuare, în câteva minute, în cuvinte simple dar argumentate Biblic, vom putea înțelege încă o dată care este scopul ispitei:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dyx93BNagTA]

Sursa: Vlad Breană


Sursa: Care este scopul ispitei?” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video