Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCasa Filip din Cluj-Napoca: O poveste dureroasă de viață care a născut...

Casa Filip din Cluj-Napoca: O poveste dureroasă de viață care a născut dragoste

Casa Filip are în spate o poveste de viaţă. Este povestea unui tânăr diagnosticat cu cancer la aproape 35 de ani și plecat spre Cer la 36… Este povestea unei mari iubiri întreruptă mult prea timpuriu de un cancer agresiv…Și este povestea unei idei care, printr-un sir întreg de miracole incredibile, și evenimente care s-au întâmplat exact la momentul și timpul potrivit, a devenit realitate.

Ideea unei astfel de case a apărut în timpul repetatelor spitalizări ale lui Filip (Fărăgău) din anul 2016. Şi este absolut extraordinar şi miraculos că-n doi ani de la primul gând, avem o casă cu 7 camere (6 dormitoare) 4 băi, bucătărie, loc de luat masa şi grădină, în care vor putea locui în acelaşi timp 12 persoane care vin din alte localităţi la Cluj-Napoca pentru tratament de cancer (ambulator) sau aparţinătorii lor.

Ne dorim ca acest spaţiu să fie un loc de odihnă fizică, refacere şi speranţă pentru cei care ne vor trece pragul.

Dacă citeşti aceste rânduri şi ştii persoane care ar putea beneficia, nu ezita să le spui despre noi. De asemenea, dacă doreşti să ajuţi în vreun fel te invităm să ne contactezi. Datele pentru donaţii în lei sunt:

Fundaţia OSANA, CIF 10765973, Cont RO89 RZBR 0000 0600 0632 1736 (lei) Raiffeisen Bank. Specificaţi: pentru Casa Filip.

Un interviu amplu dedicat istoricului scurt scris până aici de Casa Filip, ascultați în emisiunea La Ordinea Zilei, realizat de jurnalistul Ioan Ciobotă, la RVE Timișoara.


Sursa: Casa Filip din Cluj-Napoca: O poveste dureroasă de viață care a născut dragoste” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Efeseni 3:17-19

aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia puse în dragoste, să puteţi pricepe împreună cu toţi sfinţii care sunt lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea şi să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu.

Anunturi evenimente

Resurse video