Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCelebrați Lumina în cea de-a VI-a ediție a concertului „Deschide-ți inima“, la...

Celebrați Lumina în cea de-a VI-a ediție a concertului „Deschide-ți inima“, la Timișoara 

Marți, 11 decembrie, tradiționalul Concert de Colinde „Deschide-ți inima“ își adună din nou prietenii la cea de-a VI-a ediție cu genericul „Lumină în întuneric“. Două ore de muzică și închinare contemporană cu orchestra simfonică, band-ul și corul dirijat de Lari Muntean este găzduit de Sala Olimpia din Timișoara.

Întunericul nu poate fi ignorat, dar poate fi învins de cei care trăiesc cu Hristos! De aceea, acceptă să declari alături de organizatori „Lumina a venit în lume“. Alătură-te celor din scenă pentru a celebra bucuria Întrupării, într-un limbaj universal, descifrat de orice inimă – muzica de calitate.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Curier oriunde în țară.


Sursa: Celebrați Lumina în cea de-a VI-a ediție a concertului „Deschide-ți inima“, la Timișoara ” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 73:25-26

Pe cine altul am eu în cer afară de Tine? Şi pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine. Carnea şi inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.

Anunturi evenimente

Resurse video