Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCEZARUL, EU ȘI DUMNEZEU – în societatea postmodernă

CEZARUL, EU ȘI DUMNEZEU – în societatea postmodernă

Vino la un eveniment care își propune să analizeze drepturile și libertățile omului din perspectivă creștină, sâmbătă 15 octombrie ora 9:30 la Timișoara Convention Center. Evenimentul intitulat „CEZARUL, EU ȘI DUMNEZEU – în societatea postmodernă” aduce la masa dialogului intelectuali români creștini, membri ai comunității academice, politicieni, filosofi, teologi precum Mihail Neamțu, Adrian Papahagi, părintele Stelian Tofană, reprezentanți ai cultelor religioase, dar și avocați din țară și străinătate.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea oficială a platformei ”Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți”, asociație care militează pentru apărarea și garantarea drepturilor fundamentale ale omului, dintr-o perspectivă eminamente creștină.
”CEZARUL, EU ȘI DUMNEZEU” un eveniment inedit, de anvergură, la care trebuie să fii prezent dacă îți pasă de drepturile și libertățile tale religioase într-o societate secularizată.

Înscrieri pe site-ul asociației ocdl.ro sau la telefonul 0747.107.107.

Intrarea este liberă dar locurile sunt limitate.
Vino și tu. Fii parte din schimbare.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 73:25-26

Pe cine altul am eu în cer afară de Tine? Şi pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine. Carnea şi inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.

Anunturi evenimente

Resurse video