Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCharles Stanley - o viata de ascultare

Charles Stanley – o viata de ascultare

Astăzi, ne alăturăm miilor de oameni care deplâng moartea pastorului Charles Stanley. Dr. Stanley nu a fost doar un model de credință dar și unul dintre cei mai mari predicatori ai timpului nostru. Își repeta frecvent motto-ul vieții sale, pe care l-a învățat de la bunicul său: „Supune-te lui Dumnezeu și lasă-i lui toate consecințele”. Acest tip de ascultare nu vine fără costuri, spunea Stanley, dar Dumnezeu răsplătește credința încăpățânată.
Deși trebuie să plângem această mare pierdere, trebuie să ne bucurăm și pentru moștenirea lăsată în urmă. Dr. Stanley va fi cunoscut întotdeauna ca un predicator al Cuvântului lui Dumnezeu, al cărui accent principal a fost găsirea și împlinirea voii lui Dumnezeu. Moștenirea sa se întinde nu doar pe națiunea americana, ci pe întregul glob.
Dr. Stanley a fost pastor la First Baptist Church Atlanta timp de 51 de ani. A început ca pastor asociat în 1969, când mega-biserica avea 5.000 de membri, și a rămas la amvon până în 2020, când avea aproximativ 15.000 de membri. De asemenea, a predicat zilnic la radio și la televiziune prin intermediul In Touch Ministries, pe care a fondat-o în 1972, și a fost considerat unul dintre cei mai buni predicatori ai generației sale, alături de Charles Swindoll și Billy Graham.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video