Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriConcertul de Colinde: „Din generație, în generație” la cea de-a XII-a ediție,...

Concertul de Colinde: „Din generație, în generație” la cea de-a XII-a ediție, la Baia Mare

Calendarul evenimentelor dedicate sărbătorii Nașterii Domnului este aproape roșu. Pe harta României, fiecare oraș va avea un moment feeric, organizat de leviții Domnului și bisericile locale, pentru un scop unic – Vestirea Mânturii! La Baia Mare un astfel de eveniment este o tradiție lungă cu 12 ani de istorie. În 2018, Concertul de Colinde în scop caritabil poartă genericul: „Din generație, în generație” și vă oferă o seară de neuitat pe 22 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Municipal!

„Din generație, în generație” vrea să transmită prin muzică valorile reale ale Crăciunului – nașterea Domnullui Isus. „Deși este o sărbătoare veche, în fiecare generație această veste este mereu la fel de actuală! Și fiecare generație vede diferit Nașterea Domnului. În această ediție, participanții vor fi colindați de copii, adolescenți, tineri și adulți, chiar și părinții adulților. Vrem să spunem tuturor, că El s-a născut, a luat chip de om, a coborât din slava Sa cerească cu un singur scop – Răscumpărarea noastră”, ne-a împărtășit Raluca Pop.

Printre colindători, amintim aceeași artisti dedicați, dar în acelasi timp veți avea parte și de invitați surpriză: Marius Pop, Alina Câmpan, Adi Vlașin, Naomi Borota, Alexandra si Axel Șerbănescu, Rozi Iluț, Thomas Onea, Tiby Banyai, Ionuț Pop și alții.

ATENTIE! Intrarea se va face pe baza unei invitaţii de intrare, pe care o veţi putea procura la preţul de 15 lei, având şi posibilitatea să vă rezervaţi online locul în sală pe site-ul EventBrite.com

Biletele se ridică cel târziu cu 30 minute înainte de concert, altfel rezervarea este anulată! Rezervarea se face apăsând butonul „REGISTER”, selectaţi câte locuri doriţi să achiziţionaţi apoi apăsaţi butonul „VIEW ON MAP”, selectaţi locul dorit şi daţi click pe butonul „CHECKOUT”, după care trebuie să treceţi datele dumneavoastră de contact, iar rezervarea va fi finalizată.

De la tradiționalul eveniment, nu lipsește nici târgul de caritate, despre care vă spunem în zilele următoare. Dacă sunteți în zonă, nu pierdeți o seară magică cu tradiție, pe 22 decembrie, la Teatrul Municipal, pe str. Crișan 8, 430405 Baia Mare.

 


Sursa: Concertul de Colinde: „Din generație, în generație” la cea de-a XII-a ediție, la Baia Mare” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Luca 9:23-24

[Cum să urmăm pe Isus] Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze. Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa o va pierde, dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va mântui.

Anunturi evenimente

Resurse video