Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriConferința „Business As Mission” în premieră în Europa

Conferința „Business As Mission” în premieră în Europa

Prima Conferința Internațională „Business As Mission” din Europa va fi găzduită de capitala României. În perioada, 3-5 mai, JW Marriott București este gazda unui eveniment grandios de talie internațională. Timp de trei zile, evenimentul va oferi o imagine de ansamblu a ceea ce se intreprinde la nivel mondial în rândul misiunii prin intermediul afacerilor și al domeniului profesional.

Toți vorbitorii participanți au în comun experiența practică de viață în domeniul „Business As Mission” (BAM) precum și mărturii personale ale modului în care întregi comunități și vieți personale au fost schimbate datorită acestei viziuni asupra misiunii.

De ce să participi?
Vei descoperi cele mai bune practici de misiune manifestate prin intermediul afacerilor prezentate de experți în diferite domenii.
Te vei conecta cu oameni din întreaga lume, care împărtășesc viziuni și opinii diferite, despre un mod inovator de a-L arăta pe Dumnezeu în societate.
Vei asculta și vei lua parte la studiile de caz care te vor inspira în călătoria ta în domeniul profesional.
Descoperi oportunități pentru colaborări și stagii de practică în companii cu rol prioritar misionar și de asemenea vei învăța mai mult despre rolul-cheie al misiunii în cadrul strategiei globale de afaceri din prezent.
Vei înțelege ce înseamnă o afacere din punct de vedere misionar și vei afla cum poți influența liderii comunității tale.

De asemenea, vineri seara, în data de 3 mai 2019, ora 19:00 în cadrul conferinței Business as Mission organizată la JW Marriott București va avea loc o întâlnire specială dedicată oamenilor de afaceri creștini din România. Evenimentul organizat cu sprijinul asociației Good Bureau, își propune să adune la un loc creștini implicați în afaceri și antreprenori din toată țara cu scopul de a crea oportunități de colaborare și conectare. Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, vedeți detalii AICI!

Pentru programul complet, lista vorbitorilor și înscriere accesați site-ul oficial BAM Conference.eu AICI!

Pentru a urmări toate update-urile în timp real și evenimentele din cadrul conferinței,  urmăriți pagina oficială de Facebook AICI!


Sursa: Conferința „Business As Mission” în premieră în Europa” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video