Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriConferinţa „Împreună în Misiune” la Arad!

Conferinţa „Împreună în Misiune” la Arad!

În perioada, 27-29 septembrie, Alianța Evanghelică Română invită toți creștinii evanghelici din România la provocarea anului 2018: Conferința „Împreună în Misiune” la Arad! Evenimentul va fi găzduit de Universitarea Aurel Vlaicu și aduce în fața participanților misionari și teologie cu istorii dureroase și impresionante pe câmpul de misiune.

Tema principală a evenimentului dezbate: „Biserica misionară și Conducerea Eclezială în societatea contemporană pluralistă”. Subiectul va fi împărțit în trei seri cu următoarele tematici:

  • Joi, 27 septembrie: „Liderii Bisericii și Misiunea”
  • Vineri, 28 septembrie: „Credincioșii și Misiunea- Fiecare credincios un martor al lui Hristos”
  • Sâmbătă, 29 septembrie: „Biserica în Misiune – Una, ca trup al lui Hristos, în acțiune”.

Conferința se adresează tuturor credincioșilor care sunt de acord că nu e drept ca unii să audă Evanghelia de mii de ori, în timp ce alții nu au auzit-o niciodată și care cred că e vremea ca și credincioșii români să-și facă datoria față de cei pierduți!

Printre conferențiari se numără pastorul Lim Hyun Soo, care în timpul misiunii în Coreea de Nord a stat doi ani în închisoare. „919 zile am stat la închisoare și la muncă silnică. Trupul meu începea să se deterioreze. Iarna, degetele de la picioare mi se învinețeau de frig, chiar și când îmi puneam ciorapi și îmi înveleam picioarele în pungi de plastic, în încercarea eșuată de a le încălzi”, împărtășește experiența dânsului pastorul Lim Hyun Soo.

De asemenea, Leonard I. Sweet, teolog, semiotician, istoric bisericesc, pastor și autor va vorbi pe tema ADN-ul misional și relațional al bisericii. Mai multe detalii despre L. Sweet puteți găsi pe pagina leonardsweet.com.

Startul înregistrării se dă pe 26 septembrie, între orele 16:00-19:00 și 27 septembrie între orele 08:00-11:00 la Biserica „Maranata” Arad, str. Marcel Olinescu. Taxa pentru participarea la conferință este de 240 RON/persoană, cu cazare inclusă la căminul Universității sau 90 RON/persoană, fără cazare sau cu cazare în familii. Taxa include 5 mese pentru fiecare participant și se va achita în momentul înregistrării la Biserica „Maranata”.

Înscrierea prealabilă la eveniment se poate face prin intermediul platformelor: Mission România.ro, pagina de Facebook|Mission România 2018, prin SMS la numerele de telefon:

0723.519.662 – Romică Iuga (Cultul Baptist)
0741.692.100 – Ina Țiclea (APME)
0758.047.222 – Ezra Chea (misionari coreeni)
0766.232.978 – Valentin Hrihorciuc (Agenția KAIROS)

Mesajul SMS-ului trebuie să conțină numele, localitatea și cazare (da sau nu). Cnfirmarea participării este necesară maxim până vineri, 21 septembrie 2018.

Pe lângă programul intensiv al conferinței, joi și vineri, 27-28 septembrie, Sala Polivalentă din Arad va găzdui două seri de închinare și provocare la misiune la care sunt bineveniți toți creștinii. Evenimentul are pe agendă mărturii și mesaje de provocare la implicare în câmpul de misiune. Intrarea este gratuită.

Pentru mai multe detalii despre program, grupuri mici, workshop-uri accesați site-ul evenimentului www.missionromania.ro


Sursa: Conferinţa „Împreună în Misiune” la Arad!” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 73:25-26

Pe cine altul am eu în cer afară de Tine? Şi pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine. Carnea şi inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.

Anunturi evenimente

Resurse video