Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriCum biruiesc ispita?

Cum biruiesc ispita?

La ce îmi folosește să știu răul pe care mi-l poate produce un lucru, dacă ori de câte ori intru în contact cu acel lucru sunt grav rănit? La ce folos îmi este să știu totul despre ispită, dacă mereu și mereu sunt biruit de ea? Este de dorit să știu despre pericolul care mă pândește, dar de un mare folos îmi este să știu cum să lupt să nu fiu rănit, cum să fac să ies biruitor! Teoria ca teoria, este bună cei drept, dar practica… este cea care în cele din urmă contează cu adevărat.

În continuare, vă propun 5 arme puternice, pe care le putem folosii pentru a birui ispita. În mod practic vom vedea cum poate fi biruită ispita, oricât de puternică ar fi ea. Indiferent de ispita care te necăjește și te înfrânge, ea poate fi biruită, numai să pui în practică ceea ce Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu ne învață!

Iată cum biruim ispita:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UGSjcYc9arM]

Sursa: Vlad Breană

Vedeți întreg playlist-ul acestui ministudiu despre ispită AICI!


Sursa: Cum biruiesc ispita?” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Efeseni 6:12-13

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.

Anunturi evenimente

Resurse video