Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiri„Durerea de după avort” tema celui de-al IX-lea Marș pentru Viață în...

„Durerea de după avort” tema celui de-al IX-lea Marș pentru Viață în Elveția

Aproximativ 1500 de persoane din toată Elveția s-au adunat în 15 septembrie în fața Parlamentului din Berna la Marșul pentru Viață, transmite EvanghelicalFocus.

Durerea de după avort” a fost tema centrală a mărturiilor împărtășite în timpul celei de-a noua ediție a Marșului pentru Viață în Elveția.

În Elveția, sunt efectuate 10.000 de avorturi în fiecare an. Două femei și-au împărtășit experiența în timpul marșului, oferind detalii despre consecințele suferite în urma deciziei luate cu privire la întreruperile de sarcini.

„Cu cât am încercat să-mi suprim sentimentele, cu atât mai mult depresia a crescut”, a declarat una dintre femei, potrivit agenției de știri „Idea”. Ea a vorbit despre „iubirea și dragostea lui Dumnezeu” în procesul ei de vindecare și a chemat femeile și bărbații să caute ajutor și iertare: „Este posibilă o nouă viață plină de speranță și perspectivă”.

RELAȚII RESPONSABILE

Membrul elvețian al Parlamentului, Andrea Geissbühler (din partea Partidului Popular Elvețian), a declarat că responsabilitatea iîn relațiile de dragoste ar duce la o reducere a avorturilor. „Este lipsit de sens faptul că într-o perioadă în care accesul la informație nu mai are limite, se fac mii de avorturi anual”, a declarat deputatul Andrea Geissbühler.

În cursul zilei, a fost lansată și o petiție prin care se solicită Parlamentului elvețian să informeze populația despre consecințele avortului, utilizând cercetarea științifică. Guvernul ar trebui să implementeze astfel de planuri de informare în școli, universități și centre medicale.

CONTRA-PROTEST

Grupurile de stânga și anarhiste au cerut să se boicoteze Marșul pentru Viață și au amenințat cu violența adunarea pro-life. Aceasta a forțat poliția să creeze o zonă de securitate.

La momentul marșului, aproximativ 300 de persoane s-au adunat în centrul orașului Bern pentru „contra-protest”, dar grupul a fost controlat de ofițerii de poliție și nu au permis ca aceștia să ajungă în zona Pieței Parlamentului. Ziua s-a încheiat fără incidente violente.


Sursa: „Durerea de după avort” tema celui de-al IX-lea Marș pentru Viață în Elveția” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video