Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriELION 2018: Alege speranța, nu deznădejdea!

ELION 2018: Alege speranța, nu deznădejdea!

Lumea în care trăim astăzi este fără precedent în istorie. Drogurile fac ravagii. Alcoolismul distruge vieți și cămine. Imoralitatea din societatea de astăzi a atins cote maxime. Degradarea socială este aproape copleșitoare. Inegalitatea economică, sărăcia și foametea macină populații întregi.
De la inundații, incendii, foamete și epidemii, la datorii naționale, degradare morală, epuizarea resurselor de apă sau consumul de energie, – toate aceste dezastre sunt în creștere cu o viteză uluitoare. Tot mai multă lume este alarmată de ceea ce se întâmplă pe planeta noastră. Sunt lucruri care se întâmplă sub privirile noastre. Toate acestea indică condițiile care precedă ceea ce Isus a prezis – faptul că acest pământ va avea un sfârșit.

Decăderea societății, descrisă de apostolul Pavel, este cu siguranță în curs de desfășurare.

„Să știi că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroși, trufași, hulitori, neascultători de părinți, nemulțumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecați, clevetitori, neînfrânați, neîmblânziți, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfați, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu.”
2 Timotei 3

Prăbușit de multe ori în fața problemelor vieții, poate că și tu ai frământări, probleme ce nu pot fi rezolvate, întrebări la care nimeni nu poate oferi răspuns.

Numai apropiata revenire a lui Isus va aduce răspunsuri, rezolvare și sfârșit durerii și dezastrelor.

ALEGE SPERANȚA, NU DEZNĂDEJDEA!
Obosiți de luptă cu răul și cu suferința, putem cu greu să cuprindem măreția unei vieți fără dureri și fără moarte.

Ideea sfârșitului acestei lumi poate părea înfricoșătoare, dar cei care sunt în Hristos nu au de ce să se teamă. Nu se termină totul aici, pe pământ. Destinația noastră este CERUL, iar speranța noastră trebuie să fie centrată în persoana Domnului nostru Isus Hristos.

Și El vine, vine în curând, ca să aducă răsplata vieții veșnice copiilor Lui. Se apropie ziua în care îl putem privi în față pe Creator și ne vom bucura de tot ce El a prevăzut pentru fericirea noastră. Salvarea noastră a fost pusă pe umerii lui Isus Hristos. Aceasta este speranța creștină. Este și a ta? Ești pregătit să-L întâlnești pe Domnul și Mântuitorul tău?

Pe 29 septembrie, Dumnezeu vrea să îți vorbească; și nu oricum, ci personal. Vrea să te încurajeze, să îți șoptească:

“NU TE TEME. Eu pentru tine am plătit un preț. Voi reveni și te voi lua cu Mine.”

Fii pregătit să mergi în locul unde nu va exista nici una dintre problemele zilelor de astăzi. Te așteptam la a doua ediție a Conferinței Elion din Făgăraș.

Nu pierde acest eveniment! Pentru mai multe detalii și cele mai importante actualizări urmărește evenimentul Facebook AICI!

 


Sursa: ELION 2018: Alege speranța, nu deznădejdea!” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video