Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriFranklin Graham și Jeremy Camp provoacă America! 

Franklin Graham și Jeremy Camp provoacă America! 

Vara 2018 scrie o nouă filă în istoria Turneului Decision America. Franklin Graham și Jeremy Camp provoacă americanii să ia o deciezie! O decizie pentru veșnicie. Turneul Decision America a trecut prin Oregon și Washington, unde Franklin Graham a adus oamenii împreună pentru evenimente de o zi de rugăciune și evanghelizare.

Franklin a prezentat Evanghelia la fiecare oprire, chemându-i pe cei pierduți la pocăință și credință și rugându-se împreună cu credincioșii pentru familiile, bisericile și comunitățile lor și pentru cei care sunt departe de Dumnezeu.

„Cel mai  important lucru pe care îl puteți face este să vă rugați, să vă rugați, să vă rugați. Mijlocirea oamenilor lui Dumnezeu este crucială dacă ne dorim să vedem o întoarcere la credința biblică a strămoșilor noștri, credința care a îndrumat și a susținut America atât de mult timp.” – Franklin Graham

Despre Turneul Decision America

Turneul Decision America s-a născut în 2016, când Franklin Graham a vizitat toate cele 50 de state, provocând creștinii să ducă vieți înrădăcinate în principiile Bibliei și să se roage ferm pentru America. Mai mult de 230.000 de persoane i s-au alăturat în timp ce călătorea prin țară. Anul trecut a continuat turneul, revenind în Tennessee și Texas, atrăgând mai mult de 70.000 de persoane în aer liber în orașe. După opririle din acest an din California, Washington și Oregon, Franklin intenționează să mențină pasul și anul viitor cu opriri ale turneului în nord-estul Statelor Unite.

Urmăriți detalii și imagini foto din Turneul Decision America pe site-ul oficial Billy Graham.org


Sursa: Franklin Graham și Jeremy Camp provoacă America! ” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video