Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriÎmpușcături la o școală creștină din Nashville

Împușcături la o școală creștină din Nashville

O femeie în vârstă de 28 de ani, fostă elevă a școlii creștine din Nashville, a fost identificată ca fiind trăgătorul.

Un schimb de focuri de armă la o școală primară creștină privată din Tennessee s-a soldat luni cu moartea a trei elevi și a trei adulți, inclusiv a directorului școlii, iar atacatorul a fost ucis de poliție, au anunțat autoritățile.

Victimele au fost ucise în atacul de la Covenant School, au declarat autoritățile. Poliția din Nashville a declarat că ofițerii au intrat în luptă cu atacatorul și l-au ucis, identificat ca fiind o femeie de 28 de ani care avea asupra sa două „puști de tip asalt” și un pistol.

Trăgătorul a fost identificat ca fiind Audrey Elizabeth Hale, o rezidentă din Nashville, care s-a identificat ca fiind o femeie transgender. Anchetatorii investigau o locuință legată de ea. Șeful poliției din Nashville, John Drake, a declarat că este posibil ca Hale să se fi pregătit pentru împușcături, inclusiv să fi scris un manifest.

„Am stabilit, de asemenea, că au existat hărți desenate ale școlii, în detaliu a punctelor de intrare de supraveghere. La un moment dat, ea a fost elevă la acea școală”, a spus el. „Era un vehicul în apropiere care ne-a dat un indiciu despre cine era.” Victimele au fost identificate de poliție ca fiind Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs și William Kinney, toți în vârstă de 9 ani, Cynthia Peak, 61 de ani, Katherine Koonce, 60 de ani, și Mike Hill, 61 de ani. Koonce era directoarea școlii din Covenant, potrivit site-ului școlii.

Școala Covenant este o instituție creștină privată pentru elevi până în clasa a VI-a, potrivit site-ului său.

„Mi se frânge inima la aflarea veștii împușcăturilor de la școala Covenant School din această dimineață”, a declarat într-o declarație reverendul Mark Spalding de la Dioceza de Nashville. Să ne rugăm pentru victime, pentru familiile lor și pentru comunitatea prezbiteriană Covenant”.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video