Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiri„Înfrângerea lui Goliat. Familia Bodnariu și Creștinii României Îngenunchează Norvegia Seculară” primul...

„Înfrângerea lui Goliat. Familia Bodnariu și Creștinii României Îngenunchează Norvegia Seculară” primul titlu de carte semnat de avocatul Peter Costea

Peter Costea, avocatul român din Statele Unite și avocatul familiei Bodnariu lansează o carte în care prezintă perspectiva sa asupra evenimentelor din Norvegia care au făcut înconjurul lumii, anunță Tribuna Românească.

„Dragi români de pretutindeni și oameni de bună credință din toata lumea,

Cu emoții, afecțiune creștină și cu o plăcere deosebită, vă anunț că mâine intră la tipar cartea mea „Înfrângerea lui Goliat: Familia Bodnariu și Creștinii României Îngenunchează Norvegia Seculară”.

Este prima carte pe care am scris-o și reflectă implicarea mea în unul din multele proiecte în care m-am implicat din august 2005 încoace pentru protejarea familiei, valorilor și drepturilor parentale.

Am scris această carte pentru voi, miile, sutele de mii și poate milioanele de români și cetățeni ai altor țări care din noiembrie 2015 până în iunie 2016 ați fost implicați direct sau indirect în mișcarea globală pentru eliberarea copiilor Familiei Bodnariu din mâinile Barnevernetului norvegian. Am scris-o pentru a vă informa asupra unor evenimente inedite și mai puțin cunoscute publicului legate de caz, și, în exclusivitate, evenimente în care am fost eu implicat personal și de care am cunoștință în mod direct.

Am scris-o cu scopul exclusiv de a vă încuraja și demonstra că atunci când oamenii de bună credință și temători de Dumnezeu din toată lumea se roagă, postesc și se unesc împreună la nivel practic pentru o cauză nobilă, Dumnezeu le dă izbândă. Este un exemplu bun care merită să fie imitat.

Cartea va fi disponibilă începând cu 18 martie și o vom lansa în câteva orașe din România, în primă fază. În scurt timp vom anunța evenimentele de lansare a cărții și cei care vor participa vor avea ocazia să obțină un exemplar cu autograf. Prețul cărții va fi de 25 de lei” este mesajul făcut public de autorul cărții.

Peter Costea este un român care a reușit să facă o carieră de succes în avocatură peste ocean, totodată promovând valorile și apărând drepturile românilor de acasă. Este un apărător fidel al valorilor familiei și luptă pentru apărarea lor prin rolul de președinte al Alianței Familiilor din România.

Peter Costea și-a anunțat candidatura pentru rolul de europarlamentar. Momentan alături de echipa sa, colectează semnături pentru înscrierea în cursa electorală la europarlamentare. Peter Costea este la cea de-a doua încercare de a ocupa un loc în Parlamentul European. La europarlamentarele din 2014 el a obținut peste 42 de mii de voturi, ceea ce înseamnă 0,75% din suma totală necesară. Cu mai multe detalii despre europarlamentare vom veni pe parcurs.


Sursa: „Înfrângerea lui Goliat. Familia Bodnariu și Creștinii României Îngenunchează Norvegia Seculară” primul titlu de carte semnat de avocatul Peter Costea” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video