Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriJurnal de Rugăciune Wycliffe: Noi provocări în Panama

Jurnal de Rugăciune Wycliffe: Noi provocări în Panama

Întâlnirea personalului din departamentul resurse umane: Marea Britanie și Global
În perioada 14-18 octombrie, aproximativ 80 de persoane care lucrează în departamentul resurse umane (HR) în organizațiile Alianței Globale Wycliffe și partenerul principal SIL se vor întâlni pentru instruire în Marea Britanie. Rugați-vă pentru facilitatori, în timp ce interacționează cu personalul HR din mai multe contexte diferite. Cereți-I lui Dumnezeu să ofere o perspectivă nouă participanților cu privire la ce implică rolurile lor și cum contribuie la construirea Împărăției lui Dumnezeu. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i echipeze pe fiecare cu o viziune proaspătă.

Amigos de ILV: Mexic
Institutul Ligvistic Verano (ILV) din Mexic a organizat două evenimente „Amigos del ILV*” la începutul acestui an pentru parteneri și potențiali parteneri. Scopul a fost de a împărtăși viziunea despre modul în care folosirea Scripturii traduse este eficientă pentru lucrarea în numeroasele popoare din Mexic. Evenimentele au avut loc în Mexico City și Oaxaca City. Cărțile afișate din arhivele SIL au arătat dedicarea pe termen lung a SIL în sprijinirea limbilor minoritare din Mexic. Membrii personalului au împărtășit despre procesul de traducere și unele dintre cele mai noi metode de folosire a Scripturii pentru a ajunge la oameni din zone îndepărtate. Rugați-vă ca cei care au participat la evenimente să înțeleagă viziunea traducerii Bibliei și ca unii dintre ei să se implice.
*Amigos del ILV – Prietenii SIL

Rugați-vă pentru ACTB: Guineea Ecuatorială
Asociația Creștină de Traducere a Bibliei (ACTB) din Guineea Ecuatorială colaborează cu Wycliffe Africa. Având în vedere contextul istoric și socio-lingvistic al țării, ACTB colaborează de asemenea, cu Wycliffe Regiunea America. Samuel Ndong, director, cere rugăciune pentru ACTB:

  • Realizarea scopului lui Dumnezeu pentru misiunea Sa, prin ACTB în Guineea Ecuatorială,
  • Perseverență în viziunea lor (traducerea Bibliei, alfabetizare și promovarea Scripturii),
  • O colaborare socială, spirituală și financiară a bisericii naționale cu ACTB,
  • Pregătire academică pentru personalul profesional și
  • Organizare, consolidare și stabilitate.
  • Dumnezeu vorbește Bororo: Brazilia

Lăudați-L pe Dumnezeu pentru dedicarea versiunii audio a Noului Testament Bororo din Brazilia, în august. Un vorbitor Bororo a spus că a auzit cândva oameni dintr-un alt popor ascultând Scriptura în limba lor. L-a întrebat pe Dumnezeu: „Va fi vreodată posibil să ascultăm Cuvântul lui Dumnezeu în Bororo? Când?” Imaginați-vă bucuria lui când Noul Testament audio în limba sa a devenit disponibil. El le-a spus oamenilor: „În seara asta a sosit Cuvântul lui Dumnezeu în Bororo și va ține mult timp!” Rugați-vă pentru poporul Bororo în timp ce Îl aud pe Dumnezeu vorbind în limba lor. Cereți-I lui Dumnezeu să aducă binecuvântare prin puterea Cuvântului Său.

Binecuvântarea lui Dumnezeu în traducerea Bibliei: Statele Unite
Compania Seed din Statele Unite promovează rugăciunea pentru traducerea Bibliei. Personalul acestei organizații consideră că pentru a ajunge la mai mult de un miliard de oameni încă fără Scriptură în limbile lor materne, este nevoie de rugăciune. Rugați-vă pentru binecuvântarea lui Dumnezeu pentru trei componente semnificative ale procesului de traducere:

  • Formarea și echiparea echipei de traducere,
  • Protejarea traducătorilor și a lucrării și
  • Impactul lucrării de traducere să crească pe măsură ce oamenii care primesc Cuvântul lui Dumnezeu îl împărtășesc cu alții.

Alăturați-vă Companiei Seed în rugăciunea pentru zero comunități fără Cuvântul lui Dumnezeu în limbile lor.

Noi provocări în lucrare: Panama
Lăudați-L pe Dumnezeu că personalul PAAM a inaugurat noile lor birouri și clădirea, „Casa PAAM”, pe 2 septembrie. Situată în Panama, organizația PAAM sprijină latino-americanii chemați de Dumnezeu să-L slujească în misiuni. Rugați-vă pentru o slujire eficientă, deoarece intră într-o nouă etapă după 10 ani de lucrare. Cereți-I lui Dumnezeu să binecuvânteze programul lor de instruire a oamenilor pentru a învăța o a doua limbă. Rugați-vă pentru cei care se pregătesc pentru călătorii de misiune pe termen scurt și ca Dumnezeu să ofere resurse pentru toate nevoilor lor. Cereți-I lui Dumnezeu să echipeze echipa și să le permită să îndeplinească obiectivele și planurile pe care El le-a dat pentru a-și extinde Împărăția.

Mesajul lui Isus pentru Surzi: Global
Ultima săptămână a lunii septembrie a fost Săptămâna Internațională a Surzilor. COMIBAM s-a folosit de acest prilej pentru a cere sprijin în rugăciune pentru comunitățile de Surzi ca ei să primească mesajul mântuirii prin Isus. Rugați-vă pentru organizațiile Alianței Globale Wycliffe implicate în traducerea Bibliei în limbajele semnelor din Chile, Argentina, El Salvador și alte câteva țări din lume. Rugați-vă pentru oamenii și resursele necesare pentru eforturile de traducere a Bibliei în limbajele semnelor. Cereți-I lui Dumnezeu să lucreze în inimile persoanelor surde pentru a răspunde Cuvântului Său.

Sursa: Wycliffe România


Sursa: Jurnal de Rugăciune Wycliffe: Noi provocări în Panama” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video