Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriLigia Seman este acum cu Tatăl

Ligia Seman este acum cu Tatăl

Ligia Seman a fost o persoană remarcabilă, aleasă pentru a-și exprima credința prin intermediul literaturii. Prin creațiile sale, a transmis mesaje pline de optimism, compasiune și înțelepciune. A știut să îmbine abilitățile artistice cu valorile creștine, oferindu-ne cărți care ne-au inspirat și ne-au ajutat să înțelegem mai bine drumul credinței.

Prin romanele sale, Ligia Seman a explorat teme precum dragostea, pierderea, identitatea și căutarea de sine, toate în lumina credinței în Dumnezeu. Fiecare pagină a cărților sale a reprezentat o oportunitate de reflecție și de conexiune emoțională cu cititorii săi, îndemnându-i în mod direct sau indirect să caute pe Cel care are controlul asupra tuturor lucrurilor – Dumnezeu.

Cu siguranță, trecerea Ligiei Seman în neființă reprezintă o pierdere enormă pentru literatura creștină din România, dar moștenirea sa literară va trăi în continuare. Cărțile ei vor rămâne ca o amintire vie a talentului și pasiunii sale pentru scris. Suntem recunoscători pentru tot ceea ce a oferit cu generozitate pe durata vieții sale și suntem privilegiați să fi avut oportunitatea de a fi martorii creațiilor sale literare, care au rămas în inimile noastre și vor continua să inspire și să emoționeze generațiile viitoare.

Impactul pe care activitatea sa l-a avut asupra femeilor credincioase este, de asemenea, incontestabil. La despărțirea ei către veșnicie, cu inimile pline de speranță, îi spunem „La revedere, Ligia Seman!” Ne vom reîntâlni în slava cerească alături de Domnul pe care l-am slujit cu toții, conform darului pe care l-am primit.

Cu dragoste, compasiune, recunostinta si nadejdea revederii, Echipa Radio Armonia

Cartile Ligiei Seman pot fi ascultate la Radio Armonia: O carte in serial – Lectura Laura Birsan – Radio Armonia

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 112:5

Ce bine-i merge omului care face milă şi împrumută pe altul şi care îşi rânduieşte faptele după dreptate!

Anunturi evenimente

Resurse video