Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriMărturia unei melodii „Îți mulțumesc” de Ionuț Isaincu

Mărturia unei melodii „Îți mulțumesc” de Ionuț Isaincu

Ai trăit vreodată o experiență copleșitoare cu Dumnezeu pe care să o exprimi prin cântec sau versuri? Piesa „Îți mulțumesc” semnată de Ionuț Isaincu s-a născut dintr-o astfel de experiență. Cele mai frumoase melodii, poezii sunt produsul unor experiențe reale trăite de autor.

„Piesa s-a născut din dorința mea de a scăpa de păcat. Mi-am dat seama că din pricina minciunii și a orgoliului din mine, prietenii mei se îndepărtau de mine, pentru că îi răneam. Am ajuns să ascund fără motiv. Am ajuns de m-am prăbușit la pământ. I-am zis Domnului că m-am săturat de păcat, m-am săturat să trăiesc așa. Și când am lăsat totul în mâna Lui, a început să mă elibereze. Mulțumirea este pentru că deși meritam să fiu pedepsit, El s-a îndurat de mine si m-a ridicat din nou. Am compus melodia „Îți mulțumesc” la chitară în câteva zile. Îmi exprim recunoștința pentru că m-a restaurat și pentru asta vreau să îi dau glorie doar Lui”, ne-a împărtășit autorul piesei, Ionuț Isaincu.

Povestea vizuală a melodiei a fost filmată în studioul Creative Clip din Italia. În rolurile principale sunt trei din cei 12 copii ai familie Isaincu: Ionuț, autorul piesei, Iulian toboșar și Mirela, vioară și voce. În coloana videografică apar și trei nepoței ai familiei Isaincu, care prin inocența lor completează mesajul de mulțumire instaurat într-o inimă vindecată de păcat prin mila și îndurarea lui Dumnezeu.

„Am avut o atmosferă copleșită de bucurie la înregistrări și filmări, ne-am simțit bine împreună ca frați, ca pe vremuri când eram mai mici și a fost o adevărată bucurie să lucrăm la acest produs. Mă bucur că am putut pune la dispoziția lui Dumnezeu talentul cu care ne-a înzestrat ca să transmitem lumii întregi acest mesaj foarte relevant și actual pentru vremurile pe care le trăim. Mesajul piesei mi-a dat o stare de bine care m-a ajutat să lucrez intensiv la volumul mare de lucru la editarea audio și video. Am pus multă pasiune în acest proiect și mă bucur că Dumnezeu ne-a dat posibilitatea să îl ducem la capăt. Vreau să fie o jertfă de plăcut miros înaintea Lui și un mesaj care să încurajeze inimile altora. Fără binecuvântările Lui acest mic proiect nu ar fi fost posibil, Îi sunt profund recunoscător”, ne-a declarat producătorul Creativ Clip, Iulian Isaincu.

Vă lăsăm să pătrundeți bucuria și mulțumirea acestei povești. Să vă scanați inima și să asimilați această bucurie deplină de a fi restaurați prin harul Lui divin.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=S9_AbOf3-tQ]


Sursa: Mărturia unei melodii „Îți mulțumesc” de Ionuț Isaincu” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video