Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriNumărul creştinilor din Australia care îşi şcolesc copiii acasă a crescut cu...

Numărul creştinilor din Australia care îşi şcolesc copiii acasă a crescut cu 50%

Familiile creştine din Australia aleg într-un număr din ce în ce mai mare să îşi retragă copiii din școlile publice și să-i şcolească acasă, din cauza hărțuirii din partea colegilor sau chiar a profesorilor la care sunt supuşi aceştia, pe motive religioase.

Mai mulţi părinţi nemulţumiţi, au raportat incidente în care copiii lor au fost intimidați pentru că au declarat că nu sunt de acord cu căsătoria persoanelor de acelaşi sex.

Conform unor sondaje oferite de către publicaţia The Saturday Telegraph, numărul familiilor care îşi şcolesc copiii acasă a crescut cu 50% în ultimii 4 ani, ajungând la cifra de 4.479.

Potrivit spuselor lui Stuart Chapman, coordonatorul unei asociaţii pentru şcolirea copiilor de acasă, o schimbare în valorile pe care le învaţă copiii la şcoală precum şi ostilitatea împotriva credinţelor şi idealurilor creştine se află la rădăcina problemei.

„În goană aceasta după celebrarea diversităţii, creştinii sunt cei care sunt în minoritate şi sunt ţinta ironiilor.”

Părinţii cred că copiii lor sunt vizaţi din cauză că susţin familia formată dintre un bărbat şi o femeie.

După ce australienii au votat în noiembrie 2017 în favoarea căsătoriilor în acelaşi sex, creştinii care cred în planul biblic pentru familie au început să se teamă că opinia publică a pendulat prea departe în cealaltă direcţie, iar copii lor vor fi vulnerabili la şcoală şi prin urmare au decis să-i retragă din şcoli şi să-i educe de acasă.

Deşi există şi varianta şcolilor private creştine, totuşi taxele mari care există pentru acest tip de educaţie nu a lăsat altă alternativă decât educarea acasă a copiilor din familiile care au ales această variantă.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Educaţie din New South Wales, a declarat că decizia părinţilor de a-şi şcoli copiii acasă trebuie respectată.

Sursa: dailymail.co.uk


Sursa: Numărul creştinilor din Australia care îşi şcolesc copiii acasă a crescut cu 50%” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Psalmi 112:5

Ce bine-i merge omului care face milă şi împrumută pe altul şi care îşi rânduieşte faptele după dreptate!

Anunturi evenimente

Resurse video