Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriPat Robertson - O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

Pat Robertson – O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

O viata de ascultare in lucrarea lui Dumnezeu!

„Și știm că în toate lucrurile Dumnezeu lucrează spre binele celor ce-L iubesc, care au fost chemați după planul Său.” – Romani 8:28

Pat Robertson și-a dedicat viața predicării Evangheliei, ajutorării celor aflați în nevoie și educării generației următoare. A fondat Christian Broadcasting Network și numeroase organizații, printre care Operation Blessing, Regent University, American Center for Law and Justice și International Family Entertainment Inc. A fost, de asemenea, un autor de best-seller New York Times și gazda emisiunii The 700 Club.

Pat a fost căsătorit cu dragostea vieții sale și partenerul său de slujire timp de 67 de ani, Dede Robertson, până la moartea acesteia în 2022. Împreună, au avut patru copii, 14 nepoți și 24 de strănepoți.

Pat avea o foame de cunoaștere a Domnului și dorea să împărtășească dragostea și credincioșia lui Isus cu lumea. Dorința inimii sale era ca toți oamenii să ajungă să-L cunoască pe Isus. Dacă doriți să aflați mai multe despre Dumnezeul pe care l-a iubit Pat, vă rugăm să faceți clic aici. Aflați mai multe despre viața și realizările sale la PatRobertson.com.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video