Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriPeste 130 de copii în Școala Biblică de Vacanță Peretu 

Peste 130 de copii în Școala Biblică de Vacanță Peretu 


În perioada 8-14 iulie, peste 130 de copii au fost oaspeții Bisericii Adventiste Peretu 4 unde o echipă de tineri le-a oferit momente de neuitat în Școala Biblică de Vacanță. Seară de seară, echipa de lideri le-au prezentat copiilor cum să-L cunoască pe Dumnezeu și să fie creștini autentici.

Personaje precum Iosif, Daniel și David, ne-au arătat cum Dumnezeu intervine în diferite situații și cum mâna Lui ocrotitoare ne apară în orice primejdie.

„Desigur, lucrul cu copiii nu este chiar o activitate ușoară. De aceea tinerii noștri au alcătuit un program bine pus la punct. Astfel, copiii au ascultat cu plăcere curiozități despre oameni, animale, culori, precum și alte elemente din natură. În fiecare zi au învățat câte un text biblic și au primit teme la lucru manual. Partea lor favorită au fost, desigur, jocurile“, a împărtășit pentru ȘtiriCreștine.ro, Mirel Emil Tabacitu.

Prietenia dintre lideri și copii a culminat cu un program pentru părinții și oamenii din localitate în ultima zi a Școlii Biblice de Vacanță. Sâmbătă, 14 iulie, participanții și echipa de lucru au prezentat invitaților la program tot ce au învățat în timpul săptămânii. Aceștia au creată o atmosferă caldă și frumoasă, unde s-a simțit prezența lui Dumnezeu, mărturisește Mirel Emil Tabacitu.


Source: Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video