Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriMisiuneRugăciunea mondială pentru cei persecutați

Rugăciunea mondială pentru cei persecutați

Un eveniment mondial de rugăciune va avea loc pe 6 noiembrie, iar creștinii din întreaga lume se vor ruga pentru credincioșii care sunt persecutați pentru credința lor. Tema de anul acesta este „Nu ești abandonat”. Organizația Open Doors, împreună cu alți parteneri, vor găzdui un eveniment de rugăciune online, care va oferi o platformă și informații actuale despre situația creștinilor din lume.

Conform Open Doors, în anul 2022 mai mulți creștini suferă pentru credința lor decât în orice altă perioadă din istorie. Milioane de credincioși trăiesc în locuri în care sunt asupriți, întemnițați, discriminați și chiar atacați violent. Toate acestea pentru că ei cred în Isus.

Rugăciunea este primul lucru cerut de creștinii care trăiesc în locuri unde este dificil să-L urmeze pe Isus. Rugăciunea este ceva ce poate face oricare dintre noi, în orice loc și în orice moment. Open Doors invită creștinii de pretutindeni să facă un pas în credință, având încredere că Dumnezeu va lucra prin rugăciunea lor pentru a ajuta poporul Său să rămână puternic în mijlocul suferinței și pentru ca speranța revenirii Lui să le ofere pace și bucurie.

Știre prezentată în cadrul ediției din 15 octombrie 2022 a grupajului informativ AO NEWS.

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video