Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriSÂMBĂTĂ Săptămâna Mare în calendarul lui Isus – Liniștea Sabatului

SÂMBĂTĂ Săptămâna Mare în calendarul lui Isus – Liniștea Sabatului

În localitate era sărbătoare, domnea liniştea sabatului. În grădină era linişte şi pace. Soldaţii vegeheau mormântul şi nu vedeau niciun pericol. Probabil că şi natura era liniştită… Oare era linişte şi în sufletele celor care au strigat duminică, joi şi vineri împotriva lui Isus? Era linişte şi în sufletul celor care l-au acuzat pe Mântuitorul pe nedrept? Oare câtă linişte era în sufletul celor care au depus mărturii mincinoase împotriva Lui? Ce fel de stare şi câtă linişte era în sufletul ucenicilor care au fugit, l-au părăsit şi a celor care s-au lepădat? Dar femeile, cele care au mers cu El la cruce şi care au văzut suferinţele, moartea şi aşezarea Lui în mormânt, ce stare sufletească aveau?

Nu ştim cu exactitate cum şi ce a fost atunci, dar putem şti ce este astăzi în sufletul nostru. Beneficiezi de pacea Domnului Isus? Ai primit pacea pe care a lăsat-o El ucenicilor? Ai experimentat acea pace care întrece orice pricepere despre care vorbeşte Pavel?

Indiferent unde te afli din punct de vedere fizic, financiar şi spiritual, apropierea sinceră de Domnul îţi poate oferi iertare, pace şi încredere. Bucură-te că Domnul Isus este viu şi că te primeşte. La tronul îndurării găseşti tot ce ai nevoie. Apropie-te cu încredere şi ajută-i şi pe alţii să facă la fel.

Ps. Ai putea încheia ziua cumpărând „miresme” pentru Isus? Mâine îţi vor fi folositoare…

Viorel Iuga

Președintele Uniunii Baptiste


Sursa: SÂMBĂTĂ Săptămâna Mare în calendarul lui Isus – Liniștea Sabatului” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Isaia 40:31

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.”

Anunturi evenimente

Resurse video