Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriSami Tonea & Abigail Cozmiuc lansează melodia „Cum să nu cânt?” născut...

Sami Tonea & Abigail Cozmiuc lansează melodia „Cum să nu cânt?” născut în pandemie

În vremuri dificile, inima mulțumită și alipită de Dumnezeu naște cuvinte de laudă și îmbărbătare. Cu dorința sinceră de a încuraja comunitatea și oamenii care urmăresc programele Bisericii Harvest Arad, Sami Tonea & Abigail Cozmiuc au creat o nouă piesă care se lansează în cadrul serviciului divin duminică, 02 august 2020.

„Cum să nu cânt?” este titlul piesei și va fi lansată LIVE la Biserica Harvest Arad pentru comunitatea locală și pe canalul oficial de Youtube.

Cu toate vremurile astea și pentru tot ceea ce a făcut El pentru noi, „Cum să nu cânt?” este întrebarea retorică și provocarea interpreților pentru fiecare copil al lui Dumnezeu care trebuie să își încredințeze inima tulburată sau afectată de circumstanțe în mâna Lui. Urmăriți link-ul pentru PREMIERA pe YOUTUBE AICI a noului cânt!

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video