Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriSanctus Pro Deo lansează videoclipul piesei „Cel ce-a creat inima mea“ 

Sanctus Pro Deo lansează videoclipul piesei „Cel ce-a creat inima mea“ 

Hit-ul turneului Show The Love 2018 – „Cel ce-a creat inima mea“ are o poveste vizuală! Miercuri, 22 august, corul și band-ul Sanctus Pro Deo lansează videoclipul piesei compuse de Oni Rodilă și Alina Paneșiu (CLICK pentru Istoria Piesei). Melodia lansată în turneul din primăvară apare în premieră în spațiul virtual, însoțită de o istorie vizuală semnată de Timotei Jinar și Dima Dimov.

Câteva luni de pregătiri în culise și două zile de filmări s-au materializat într-un videoclip care exprimă neputința omului de a fi eliberat de trecutul său, fără ajutorul lui Dumnezeu. Imaginile spectaculoase au fost filmate în masivul Făgăraș, pe vârful Lăițel și la Cluj-Napoca.

Videoclipul piesei „Ce ce-a creat inima mea“ este primul proiect comun în regia lui Dima Dimov și producția video semnată de Timotei Jinar. Despre această colaborare echipa în noul format are doar așteptări pozitive.


Dima Dimov este la prima lui colaborare cu Sanctus Pro Deo. A ajuns parte din proiect la invitația lui Timotei Jinar, a descoperit frumusețea lucrării din spatele concertelor, iar acum se identifică cu familia Sanctus Pro Deo. Despre conceptul videoclipului și mesajul piesei transmis de producția în ansamblu cu toate elementele ei, ne-a împărtășit:

„Vizual sunt mai multe expresii la mijloc. Prima este cu siguranță neputința omului de a fi eliberat fără nici un ajutor de trecutul său, de probleme și slăbiciuni. Pe de altă parte eu cred că mai este un lucru aici, sunt unii oameni care deja cunosc că Dumnezeu este Cel care eliberează și că tot ce trebuie să faci este să crezi, dar este o nesiguranță, o frică de a nu ieși lucrurile așa cum ne dorim. Aici apare dorința omului de a controla lucrurile, și această dorință este una care uneori ne fură atâta atenție încât nu putem vedea supranaturalul în viețile noastre. Ne rugăm doar pentru lucruri pe care le putem rezolva noi, nu cumva să ne rugăm pentru ceva mai mare și Dumnezeu să nu răspundă. Eu cred că aceasta piesă este o chemare la curaj. Dumnezeu deja a rupt lanțurile, a dat jos toate funiile, nu mai trebuie să te târăști, deja ești sus pe munte.
În sfârșit am realizat că astfel de proiecte trebuie făcute în echipă, mă simt foarte onorat să fac parte din ele. Sanctus Pro Deo mi se pare un colectiv, un concept, un strop de unitate și profesionalism în cultura muzicală creștină din România, dar nu în ultimul rând – acest proiect înseamnă pentru mulți, mult sacrificiu“, a declarat Dima Dimov.

Cum a început și ce urmează după acest prim-proiect, ne-a împărtășit secrete din culise, producătorul videoclipului, Timotei Jinar.


„La concertul din Cluj, când am auzit prima dată piesa, m-am aplecat și l-am bătut pe umăr pe Demian, spunându-i: „asta e!” Aflând că e o producție 100% românească cu un mesaj atât de puternic, am decis împreună cu Dima că trebuie să fie mai mult decât o simplă filmare cu corul. Filmare, care din punct de vedere tehnic, nu a fost deloc ușoară, deoarece a trebuit să construim o lumină imensă. Colaborarea cu Dima a fost ceva organic și cred că dincolo de ce am plănuit noi, a fost planul Lui. Cu ajutorul Domnului plănuim să începem o colaborare pe termen lung sub un nou brand. Brand al cărui nume nu-l putem dezvălui încă, dar o să ne rămână mereu în minte faptul că alături de Sanctus Pro Deo a început totul. O să urmeze multe producții pentru mediu creștin și sperăm că toate, împreună, să aducă o rază de lumină în toată industria media care, uneori, poate deveni sufocantă. Pot spune cu toată certitudine, că fără echipa de organizare Sanctus și acei câțiva oameni care au fost aproape de noi la fiecare producție, nu am fi reușit. L-aș aminti aici pe Dani Cibu, mereu receptiv la orice provocare Sanctus Pro Deo, Dani Cosma, Petrica Nicoara, Nelu Dican si Edy Schneider, care de data aceasta ne-au ajutat de la distanță“, ne-a explicat producătorul video, Timotei Jinar.

Radu Benjamin face parte din prima generație Sanctus Pro Deo și deja v-ați obșinuit să fie printre eroii principali în videoclipurile corului. Fiecare produs vizual nou este o experiență aparte pentru fiecare membru Sanctus Pro Deo, dar el are o misiune și o responsabilitate specială la fiecare apariție în promovarea mesajului, să exprime profunzimea, să atingă inimi.

“Aș vrea ca mesajul să răzbată asupra oamenilor ce vor vedea acest videoclip, să fie unul al conștientizării unui Creator suveran care nu stă ascuns acolo în cerul Lui, ci coboară în mod personal, intim asupra fiecărui individ care îl caută prin credință și îi cunoaște plânsul tăcut al inimii”, ne-a declarat eroul principal al videoclipului, Radu Benjamin.

Firul roșu al piesei exprimă: „Cu cât te uiți mai mult în jos, vezi doar pământ, iar dacă îți ridici capul, cerul se va apropia de tine și va crește. La fel e și cu personajul nostru. O mișcare de la înfrângere, la eliberare“, ne explică Dima Dimov.

Lansarea de mâine mai pune o piesă la puzzle-ul conturării unui stil unic în tezaurul muzical evanghelic din România. Încet, încet, cu fiecare producție vom începe să recunoaștem amprenta unică marca Sanctus Pro Deo. Nu pierdeți cea de-a doua piesă sută la sută românească, realizată de tinerii talentați ai României din generația noastră, începând de la note, cuvinte și imagini video. Abonați-vă la canalele oficiale Sanctus Pro Deo: Youtube, pagina de Facebook și contul de Instragram și nu pierdeți lansarea de miercuri, 22 august!


Sursa: Sanctus Pro Deo lansează videoclipul piesei „Cel ce-a creat inima mea“ ” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Luca 9:23-24

[Cum să urmăm pe Isus] Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze. Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa o va pierde, dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va mântui.

Anunturi evenimente

Resurse video