Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiri„…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis

„…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis

Sâmbătă, 8 decembrie, grupul Consonantis invită la un nou concert cu genericul „…Și a fost Isus copil”. Evenimentul aduce în primă audiție melodii și aranjamente muzicale, realizate de compozitori sau aranjori români.

Două ore de muzică vocal-simfonică marca Consonantis vă așteaptă sâmbătă, în Sala Auditoriul Maximum pe str. Mihail Kogălniceanu 5, Cluj-Napoca. Concertul se va desfășura în două părți, de la ora 17:00 și de la 19:00.

Participarea la acest eveniment este posibilă doar persoanelor care susțin financiar proiectul cu o donație de cel puțin 35 lei, în limita locurilor disponibile. Pentru donația minimă și pentru a vă alege locul (locurile) în sala de concert, accesați: www.consonantis.ro

Dacă aveți întrebări sau nu ați primit E-mail de confirmare (automat) după ce ați efectuat donația cu cardul bancar, folosiți adresa: contact@consonantis.ro

Pentru mai mlte detalii sau întrebări, urmăriți pagina de Facebook | Consonantis


Sursa: „…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video