Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiri„…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis

„…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis

Sâmbătă, 8 decembrie, grupul Consonantis invită la un nou concert cu genericul „…Și a fost Isus copil”. Evenimentul aduce în primă audiție melodii și aranjamente muzicale, realizate de compozitori sau aranjori români.

Două ore de muzică vocal-simfonică marca Consonantis vă așteaptă sâmbătă, în Sala Auditoriul Maximum pe str. Mihail Kogălniceanu 5, Cluj-Napoca. Concertul se va desfășura în două părți, de la ora 17:00 și de la 19:00.

Participarea la acest eveniment este posibilă doar persoanelor care susțin financiar proiectul cu o donație de cel puțin 35 lei, în limita locurilor disponibile. Pentru donația minimă și pentru a vă alege locul (locurile) în sala de concert, accesați: www.consonantis.ro

Dacă aveți întrebări sau nu ați primit E-mail de confirmare (automat) după ce ați efectuat donația cu cardul bancar, folosiți adresa: contact@consonantis.ro

Pentru mai mlte detalii sau întrebări, urmăriți pagina de Facebook | Consonantis


Sursa: „…Și a fost Isus copil” – un nou concert marca Consonantis” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Efeseni 6:12-13

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.

Anunturi evenimente

Resurse video