Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriTabăra Internațională a Medicilor Creștini „InterMEDicus-3“, la Odessa, Ucraina 

Tabăra Internațională a Medicilor Creștini „InterMEDicus-3“, la Odessa, Ucraina 

În contextul vremurilor pe care le trăim, medicii creștini sunt chemați să își asume un rol important în producerea reformelor și implementarea valorilor creștine în sistemul de sănătate. Aceasta nu este o misiune ușoară, în țările post-sovietice.

„Medicii creștini în lumea post-modernă“ – este motto-ul evenimentului, unde își dau întâlnire studenți, rezidenți și doctori calificați, care își doresc să crească în plan profesional și spiritual, pentru a influența sistemul din care fac parte și a binecuvânta pacienții îndurerați care la calcă pragul la locul de muncă.

Alături de speak-eri din Germania, Olanda, SUA și alte state, vor fi discutate teme actuale care să răspundă la întrebările: Cum să influențăm societatea conduși de etica creștină și să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu profesând medicina? Cum să influențăm pozitiv colegii necreștini printre care Dumnezeu ne-a chemat să lucrăm? Cum să mărturisim Adevărului pacienților noștri împovărați fizic, emoțional și spiritual? Și alte întrebări actuale, provocări etice în contextul secularizării agresive a societății.

Pe lângă seminarele medicale și spirituale, participanții vor participa la master-class-uri, talk-show-uri și mese rotunde unde se vor dezbate cele mai actuale provocări pe care le întâlnesc tinerii specialiști în munca de zi cu zi. Fiecare zi va începe cu un moment devoțional și o porție de laudă și închinare.

Dincolo de instruire, participanții vor avea parte de sport, plajă și timp liber pentru comunicare.

Au mai rămas câteva locuri limitate. Limba de lucru este engleză și rusă. Aplică ACUM și achiziționează un bilet spre Odessa. Următește mai multe detalii pe site-ul oficial cmcamp.in.ua

Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Medici Creștini din Ucraina, Societatea Interconfesională a Medicilor Creștini „Emanuil“ din Republica Moldova și Societatea Creștină Medicală din Belorusia în parteneriat cu ICMDA, Mission Eurasia, ABWE.


Sursa: Tabăra Internațională a Medicilor Creștini „InterMEDicus-3“, la Odessa, Ucraina ” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Ioan 8:12

[Isus, Lumina lumii] Isus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii”.

Anunturi evenimente

Resurse video