Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriTemplul Satanic protestează împotriva monumentului celor Zece Porunci

Templul Satanic protestează împotriva monumentului celor Zece Porunci

Mișcarea Templul Satanic a organizat joi, la Sediul Central al statului Arkansas un „raliu pentru primul amendament”. Aceștia au adus împreună cu ei o statuie cu cap de capră asociată grupului, cunoscută sub numele de Baphomet, relatează CBN.com

Membrii grupării au afirmat, potrivit unui comunicat de presă, că scopul pentru care au luat statuia la Sediul Central din Arkansas este „de a susține primul amendament și pluralitatea religioasă”.

Grupul este supărat că în Arkansas s-a aprobat montarea unui monument cu cele Zece Porunci chiar pe terenul Sediului Central. Membrii grupării au înaintat un proces cerând ca statuia lui Bahomet să fie și ea expusă pe aceleași motive ca monumentul celor Zece Porunci. Aceasta, după ce „o donație din partea Templului Satanic” a fost refuzată de către deputați.

Lucien Greavers, purtător de cuvânt și co-fondator al grupului a declarat că evenimentul va fi o întâlnire în care Templul Satanic va sărbători pluralismul împreună cu vorbitori creștini și laici: „Oameni aparținând mai multor credințe se vor reuni la Capitol pentru a respinge eforturile depuse de Legislativul statului Arkansas de a privilegia o religie asupra altora”, a spus el.

Senatorul de stat Jason Rapert, legiuitorul care a susținut actul monumentului celor Zece Porunci a vorbit cu CBN News despre monument.

„Adevărul este că, Actul 1231 este un act care îi reprezintă pe oamenii din Arkansas, el nu îl reprezintă pe Jason Rapert personal, a spus el. Acesta este un act care a fost acceptat în mod legal și a fost semnat ca lege de către guvernator. Acest act afirmă că vrem să onorăm una din cele mai mari influențe asupra fundamentului istoric și moral în jurisprudența occidentală, în cea americană.“

ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să ne rugăm pentru generația noastră. Pentru oameni integri în toate sferele societății. Rugați-vă pentru cei care protejează valorile creștine și haideți să ne rugăm pentru salvarea celor care au ales să promoveze forțele întunericului în mod deschis, fără nicio sinchiseală. Rugați-vă pentru generația noastră ca să înțeleagă vremurile pe care le trăim și să rămână verticali în trăirea lor.

Traducere de Gabriela August


Sursa: Templul Satanic protestează împotriva monumentului celor Zece Porunci” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

1 Petru 1:18-19

căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Anunturi evenimente

Resurse video