Radio Armonia - O referinta in incertitudine! Radio crestin online 24/7

Asculta zilnic Radio Armonia si vesteste Evanghelia.
Creeaza intre oameni un spatiu al armoniei cu Dumnezeu.

AcasăStiriViorel Iuga: Inițiativa Refendumului pentru Familie NU aparține PSD-ului!

Viorel Iuga: Inițiativa Refendumului pentru Familie NU aparține PSD-ului!

Discutau despre referendum. Din modul în care puneau problema, un novice ar fi fost convins că sunt specialişti. În realitate, invitaţii erau naivi. Prima greşeală pe care o făceau era legarea referendumului de PSD. Dacă aş fi putut interveni le-aş fi spus scurt: informaţi-vă! Definirea căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie nu a fost iniţiativa PSD, ci fost iniţiativa a peste 3 milioane de cetăţeni ai României. Perseverenţa în cererea drepturilor constiţionale, nu a fost a PSD, sau a unui alt partid, ci a Coaliţiei pentru familie şi a românilor care cred în valoarea familiei. Organizarea referendumului legal nu este un privilegiu pe care îl face PSD cuiva, ci reprezintă respectarea unui drept constituţional. Nici rezultatul votului nu îl va decide PSD, ci îl vor decide cetăţenii României care se vor prezenta la vot. A doua mare greşeală vizibilă în discuţie era minimalizarea întăririi instituţiei familiei. Invitaţii discutau despre copiii abandonaţi, despre abuzul în relaţii, despre sărăcie, despre escaladarea abandonului şcolar, precizând că acestea nu au nimic de-a face cu familia. Total eronat. Problemele amintite, ca şi multe altele, nu îşi vor găsi rezolvarea în alocarea unor fonduri şi în scriera sau copierea unor proiecte. Ele se vor rezolva pozitiv şi durabil numai atunci când România va recunoaşte valoarea familiei, va ajuta tinerii să înceapă viaţa de familie corect şi să o trăiască pe principiile care au susţinut familia generaţii la rând. Dacă aveam posibilitatea să intervin şi aici aş fi spus invitaţilor: informaţi-vă!
Sau poate că nu ei, ci eu eram naivul. Poate că invitaţii emisiunii nu erau naivi, ci nocivi. Poate că ei sunt conştienţi de valoarea familiei şi sunt convinşi că societatea poate fi distrusă numai dacă este distrusă familia.
Domnilor şi doamnelor, pentru cei ca voi, care vor să distrugă şi mai tare societatea românească, am o veste tristă. În ciuda atacurilor neprincipiale, în ciuda faptului că aţi încălcat legea şi că aţi încercat să zugrăviţi susţinătorii familiei în cele mai urâte culori, drumul spre organizarea referendumului îşi continuă drumul normal.
Sper din toată inima ca Dumnezeu să îi trezească pe cât mai mulţi români şi în România, familia să revină la locul ei de cinste. Numai aşa România poate avea viitor.

Cu respect, Viorel Iuga


Sursa: Viorel Iuga: Inițiativa Refendumului pentru Familie NU aparține PSD-ului!” – Stiri crestine

Alte stiri si noutati

Versetul zilei

Romani 12:15

Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Anunturi evenimente

Resurse video